Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 143 cm
 Mørkebrun
Bailey har det bedste sind og kan rides af ALLE - han er en sød, dygtig, og ærlig pony som man kan stole 100% på. Han er super til mindre børn, så han er en PERFEKT lære/begynderpony, som vil kunne lære sin rytter meget. Enormt rolig og bliver aldrig forskrækket. En pony med stor personlighed som man knytter sig rigtig meget til og omvendt. Giver altid en god ridetur, og er sød i al omgang. Han kan gå på fold med alle, og har ingen unoder i boks eller stald.
Han har en dejlig udstråling og er ofte blinkfang ude på stævnepladserne. Han har sprunget med tidligere ejer, men vi har valgt at fokusere på dressuren. Han er velgående og kan alle øvelser til LA-klasserne - har gået LA1 til over 67%.

Han går altid direkte op på trailer - én person kan sagtens læsse ham alene. Han er let at have med i byen og kører gerne alene i trailer. Kan uden problemer stå i traileren imellem klasserne til stævner.

Han er fuldstændig trafiksikker og nyder også en tur i havet. Rides 5-6 dage om ugen og bliver ugentligt redet på tur eller i skoven, hvor han godt kan lide en god galop og han er rigtig nem at stoppe igen.
Bailey er passet med alt, smed, tænder og vaccinationer.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9709439
208333199709439
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 november 2013 kl. 16:31, og har været vist 6893 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider