Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dream Come True

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hingst
 13 år 
 148 cm
 Rød
VIL DU HAVE MASSER AF SUCCES? SÅ ER PONYEN HER

Med en stor sorg har jeg valgt at sætte min fantastiske pony til salg, udelukkende fordi jeg er faldet for aldersgrænsen.

Hingsten Dream Come True bliver i dagligt kaldt Dream. Han er ponyen som slet ikke har toppet endnu. Dream er en pony fyldt med udstråling og selvtillid. Han har bare det ekstra udtryk.

Han er ponyen der bliver lagt mærke til af alle på stævnepladserne, og får altid en masse søde kommentarer med hjem. Han opfører sig eksemplarisk til stævnerne.
Han er en meget velgående pony, som er ekstremt lydig, og stabilt gående. Dream er B-PONY i dressur. Han besidder tre gode gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Han går distrikt og landsstævner, med gode rigtige resultater. Se drf go.

Han kan rides af alle, både store og små. Han er nem at håndtere. Han går lige op i traileren, og er nem at have med. Han kan nemt stå flere timer i trailerne.

Dream er også god til at springe, men da det ikke er det rytteren har lagt mest vægt på, har de hellere ikke gjort det så meget. Men Dream springer selvom rytterne tøver og er nervøs, kigger ikke på fyld. Dream kan rides med andre på tur og alene uden nogen problemer.

Dream går alle P-klasserne.

Dream blev i år nr. 5 ud af 40 til sydjysk mesterskab individuel, og blev B-pony, og nr. 2 til klubmesterskabet, og hvor 0,3 fra førstepladsen. Og har mange ridt til over 70 %, og placeringer. Se drf go for yderlige resultater.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333200407831
0407831
Dressur: S-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 april 2014 kl. 21:21, og har været vist 19436 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider