Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mølgaards Zafir

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 12 år 
 140 cm
 Lys skimmel
Det er med sorg i hjertet, jeg ser mig nødsaget til at sælge min fantastiske pony, Mølgaards Zafir, grundet min højde og manglende interesse for DRF stævner..

Zafir er en fantastisk allroundpony, som kan det hele!
Han er en af de nemmeste pony at ride til bidet, blød i munden, reagerer for schenklerne. Små piger på 8 år, ligger og rider ham stabilt til bidet i alle gangarter. Han kan alle øvelser op til LA4, men er kun startet op til LA1 grundet rytterens manglende interesse. Han har 3 gode stabile, takfaste gangarter en smule over middel.
Han er en fantastisk springpony, som kender hans job og altid yder 110% Han springer stort set alt rytteren styre ham på. Vandgrav, kasser, blanket, sko mm, han springer altid, så længe rytteren lader ham gøre hans arbejde. Han er meget ærlig og elsker udfordringer. Zafir er kun startet op til LA i spring, igen på grund af min manglende interesse. Derhjemme springer han MA baner uden problemer. Tidl. landstræner Bo Bak, har sagt, han har det spring, alle ryttere ville ønske deres ponyer havde. At han med den rette rytter sagtens ville kunne gå mindst MA.

Zafir er sød at omgås på stalden, hvis det er noget han elsker, så er det opmærksomhed! Han er tilkørt på løbebånd, går lige i sol, vandspiletov mm.
Han kan rides i skoven, stranden eller bare naturen alene eller i flok med andre heste. I flok er han fremadgående, men stadig styrbar og nem at håndtere. Han har redet i vejkanter, hvor der både er broer, togoverskæringer, lastbiler mm. uden han kigger!

Zafir ville være den ideale første gangs pony, da man virkelig skal lede længe efter en pony der er så god som ham! Dog ville en rutineret rytter ikke savne udfordring ved ham, da han sætter niveauet efter rytterens rutine. Så han ville også være en perfekt pony, hvis man bare vil viderebygge sin ridning, og komme ud og få en masse gode stævner oplevelser!
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333NF0507815
F:   Link
00-0119-BNF
(NF BEL)
M: Skovly Lise
9102849
(NF DK)
MF:   Link
NFH 73
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 30 september 2013 kl. 08:53, og har været vist 5290 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider