Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sahara

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 18 år 
 154 cm
 Rød
Smuk, sød, rar, kærlig og unik hoppe udlejes med forkøbsret. Hun skal primært bruges til skovtur, men dressur kan også indgå. Hun er en fantastisk hest især at ride ud på alene og hun kan sagtens stå i flere dage og er ikke anderledes af den grund. Hun er frisk, livlig, venlig og nem at ride. Vant til det meste, ikke bange af sig, 100 % trafiksikker, sød på mark/fold med andre heste. Meget nem at omgåes. Søger lejer i Nordjylland, en som kan give hende det perfekte hjem, med den kærlighed og omsorg hun forjener og gerne en der lejer med køb for øje.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Smuk og unik hoppe

Helst bosiddende i Nordjylland, helst voksen med erfaring. Skal være stille og rolig og helst ønske at få forkøbsretten. Hun flyttes selvfølgelig derhen, hvor DU ønsker hende opstaldet. man har hendes som sin egen og afholder derfor også alle udgifter. Jeg håber at finde hendes endelige og sidste hjem, hvor hun kan blive gammel, med de bedste vilkår og de betingelser hun fortjener!
 

[Part] Til smuk unik og dejlig skovturs/dressur hoppe!

Hvis der "kun" ønskes part skal man kunne have hende i Hirtshals eller selv arrangere den anden part til hende. Helst bosiddende i Nordjylland, helst voksen med erfaring. Skal være stille og rolig og helst ønske at få forkøbsretten. Hun flyttes selvfølgelig derhen, hvor DU ønsker hende opstaldet. man har hendes som sin egen og afholder derfor også alle udgifter. Jeg håber at finde hendes endelige og sidste hjem, hvor hun kan blive gammel, med de bedste vilkår og de betingelser hun fortjener!
 
 
ID: HST 154074
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 16 august 2013 kl. 19:20, og har været vist 2678 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider