Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Odbjergs Pikant

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 23 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Da jeg er blevet gravid, og samtidig studerer fuldtids på universitetet har jeg desværre ikke længere så meget tid til min skønne pony, og derfor søger jeg efter et nyt hjem til ham. Jeg ønsker udelukkende at låne ham ud, men til det rigtige hjem kan denne låneperiode i princippet være ubegrænset.
Odbjergs Pikant er en fantastisk New Forest pony fra 1994. Han er efter Stegstedgårds Thor med Bækgårds Blue Silver Leaf til morfar. Hans mor, Pia var årets hoppe i 1986, og desuden kåret med sølvmedalje. Pikant er en utrolig venlig og rolig pony. Selv helt små børn kan uden problemer ride ham. Han er noget af det mest sikre og pålidelige, der overhovedet kan opdrives. I efteråret startede han til de Vest Danske Mesterskaber i New Forest foreningen med en kun 5 år gammel rytter. Da jeg var ponyrytter opnåede han kvalifikation til B-stævner, og i 2001 og 2003 var han på det vindende hold ved de nordjyske mesterskaber. Så han er bestemt en erfaren herre, som stadig kan sine øvelser. Desværre har han ikke været redet regelmæssigt af rutineret rytter det sidste år, så pt. er han noget ude af form, men det vil der hurtigt kunne rettes op på. Pikant er nem at læsse i trailer, kan gå på fold med alle, står bomstille når smeden er der. Jeg kunne fortsætte listen i det uendelige. Han er en kammerat i dagligdagen, og der er aldrig et utrygt øjeblik på ryggen af ham. Han udlånes både til børn med forældreopbakning eller til voksen rytter.
Jeg ønsker kun at låne Pikant ud til et helt rigtigt hjem, da han betyder alverden for mig. Jeg afholder udgiften til hans forsikring, men smed, dyrlæge og alle andre daglige omkostninger bliver for låners regning, som så til gengæld kan have ham som sin egen. Det skal siges, at han uhyre sjældent er syg (læs. aldrig), og rigtigt økonomisk at fodre på.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Skøn New Forest udlånes

Jeg afholder udgifter til forsikring. Resten afholdes af låner.
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 9404304
208333199404304
F:
NFHR-E 91
(NF DK)
M: Pia
NF 1168
(NF DK)
MF:
NFH 31
(NF DK)
Dressur: M-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 juli 2013 kl. 17:26, og har været vist 173 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider