Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bøgeholms Lantino

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 10 år 
 174 cm
 Brun
Lantino er en super rar hest på staldgang. Han står som oftest stille under strigling men kan blive lidt tændt ved nye ting/lyde.
Han er meget lærevillig, både under rytter og fra jorden.
Han er kun redet i et års tid, så vi er kommet sent i gang med ridningen.
I dressur er han på ca. LB niveau nu, han kan schenkelvigninger i skridt, skridt- og parade til galop, parade fra alle gangarter, galop i fin holdning på begge volter. Han har ikke meget balance endnu, men trods det, kan han sagtens ride de 15 meters galopvolter der kræves i LB programmerne.
Han er indtil videre kun sprunget 80 cm, men mere kommer. Jeg er dressur rytter, så jeg haster ikke så meget med springningen, da det kun er for hyggens skyld.

Han er 95% trafik sikker. Han er lige glad med lastbiler, traktore, biler, trailere og hvad der ellers kunne passerer ham, men han er stadig ung, så 100% trafik sikker vil jeg selvfølgelig ikke love.

Jeg har startet små hygge stævner på ham, med fine resultater. Vi har vundet nogle LD2 programmer i dressur og nogle 40 cm klasser i spring. Højere har vi endnu ikke startet, men vi træner til LB, som er lige rundt om hjørnet.

Lantino kan godt være en bestemt herre på tur, og kan godt være "bange" for ting, han måske mener er farlige. Han stikker ikke af (Hvilket jeg ligger meget tryk på. Han vender om, hopper og gør ved, men aldrig om han ville stikke af med mig).
Han kan sagtens rides på tur alene, han er bare mere tændt, end hvis der er nogle med ham.

Han har en fortid med at bukke meget, hvilket dengang skyldtes dårlig sadel. Han har nu fået sig en Kentauer sadel bygget til ham, så det er ikke et problem mere.

Han er som sagt meget lærenem og villig og han skal som regel kun have vist en øvelse én gang og så forstår han den og gør det glædeligt igen næste gang. Super dejlig hyppe ;-)

Jeg har ikke nogle ordentlige ride billeder eller videoer på computeren lige pt men jeg kan tilsende nogle hvis det skulle være.
 
 
 
 

[Part] Ung dressur betonet DV vallak søger rytter

Prisen for part er 500 kr pr måned.
Der er ridebane, ridehus, roundpen, ovalridebane og turmuligheder på opstaldningsstedet.

En kommende part, skal passe Lantino som var det din egen de dage du har ham.
Jeg skal på skole, så det er begrænset hvor meget jeg kommer til at kunne ride ham. Jeg er hjemme fra skolen i weekenderne så det bliver primært dér og så måske en hverdag om ugen. Dagene og antal af dage kan vi altid snakke om. Det vil være tide hvor du ikke kan og jeg ikke kan, så det er nemmere at aftale det løbende.
Du skal ikke betale for dyrlæge, smed eller andet, udover den månedlige pris for parten.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0704180
F:
DVH 913
(DV DK)
M: Landia Lyngkær
9602592
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 10 juli 2013 kl. 12:35, og har været vist 837 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider