Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bakkelunds Cayenne

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 13 år 
 165 cm
 Rød
Efter mange og lange overvejelser har jeg grundet studie og udlandsrejse taget en beslutning om at låne min bedste ven ud såfremt at den rette rytter melder sig.

Bakkelunds Cayenne, i daglig tale Caya, er en kraftig Dansk Varmblods hoppe på 165 cm. efter Churchill. Caya har et utroligt mildt og roligt temperament. Hun er dog stadig en hoppe, som har sin egen mening om tingene en gang imellem og hun er dertil en stor dame. Caya er en hest, som knytter sig utrolig meget til det menneske/de mennesker, som tilbringer tid med hende, og hun er et stort nussehoved. Når man først har fundet vejen til hendes hjerte er hun jordens dejligste hyp. :)

Caya bruges mest til let dressur, men hun nyder at springe samt ture i det fri, hvor hun elsker en frisk gallop over markerne. Hun er komplet trafiksikker, og jeg har reddet utrolig meget på vej med hende, og vi har tæt på mødt alt man kan komme ud for. Hun er nem på tur både i flok og alene. Hun trives bedst med en vekslende hverdag, og ikke blot almindelig dressur i sandkassen 6 dage om ugen.

Jeg er tidligere dressurrytter og Caya kan en del øvelser, men da lysten til det store dressur ikke helt har været der det seneste år, skal dette lige på plads igen. Det betyder også, at jeg ikke selv har startet dressurstævner på hende. Derudover har Caya og jeg også udforsket forskellige "alternative" ridestile og hun blev dertil også reddet uden bid i et godt stykke tid, hvilket hun også fungerede rigtig godt med. Hun er også trænet en hel del fra jorden, så hvis dette har interesse er Caya også med på den.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Dejlig allround hoppe lånes ud

Caya lånes ud. Tidsrum er ikke bestemt, men er noget, som vi sammen kan snakke om. Låner vil stå for udgifter undtagen forsikring. Størstedelen af udstyret medfølger såsom sadel, underlag, dækkener, trenser mv.
På nuværende tidspunkt ønsker jeg ikke at sælge, men hvis dette kommer tale vil låner have førsteret.
Der bliver lavet kontrakt.

Caya er vant til at komme mange timer på fold, hvilket også er en vigtig prioritet for mig, at låner vil kunne tilbyde.
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0402782
F:
DVE 475
(DV DK)
M: Løth's Venessa
DS 11401
(DV DK)
MF:
DH 345
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Elmegaardens Hestepension
Senest rettet 08 februar 2017 kl. 10:34, og har været vist 1595 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider