Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Feldborgs Adonis

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 4 år 
 172 cm
 Rød
Leder du efter din kommende stjerne? En stjerne som helt sikkert har ALT hvad det kræver til og nå toppen af sporten? En du selv kan følge og forme helt fra staten? Søger du en sjælden udbudt perle, med afstamning HELT i top??

Så kig videre her, for du finder ikke en som Feldborgs Adonis andre steder !!!

Adonis har vist fra første færd at han er en selvstændig lille fyr, med masser af her-kommer-jeg attitude, samt oceaner af gå på mod og lyst!

Adonis har siden han var få timer gammel vist at dressur hesten i ham ikke fornægter sig, han har gangarter til langt over middel, med god indundertræden, masser af afskub, haseaktion, svæv og eleastik! Han har masser af op ad bakke gående tendens i galloppen, og viser sig meget gerne frem for de andre heste og os mennesker!

Adonis har et super smart, ædel og type fuldt ekstriør, han hænger utrolig godt sammen og får ros for hans ekstriøre og temp. fra alle som ser ham.

Dyrlægens første kommentar til ham var bl.a at han er et utrolig ligebenet føl, som står super fint på benene, hvilket jo er nået af det vigtigste for og sikre en fremtidig top hest.

Adonis har et forventet stangmål på 170-172 cm i stang ca.

Adonis er efter den lovende yngre hingst Tailormade Attention, Farfar er Abanos.
Derudover er han efter en DH hoppe, Prestige, som er ud af en gennem konsolideret hannoveraner hoppe stamme, hvor fra der stammer 38 kårrede hingste, derudover er der avlet rigtig mange top sports heste på denne stamme. Morfaren er den tyske Rendezvous.

Så her har du en kommende stjerne som har ALLE ods med sig for og komme langt i sporten, med den rette rytter !

Adonis vil ved salg herfra have alle papirer, være startet op på vaccination, fået ormekur, haft smed et par gange

Adonis vil jævnligt være i hænder og blive vænnet til menensker, berøring og benløft, foruden og trækkes med, tages grime af og på og stå bundet.

Vi regner med hvis alt flasker sig at Adonis vil blive og se til Katrinelunds føl championat, hvis han klare sig godt her og til andre evt. føl skuere, vil prisen stige ! Så vil du være helt sikker på og erhverve dig en meget billig kommende top hest, så er det NU du skal slå til !

Adonis har D. 20. Juni haft smed for første gang.

Adonis er fra D. 29. Maj 2013 og forventes og blive fravænnet omkring november 2013, herefter kan han flytte hjemmefra.

Mange flere billeder og video kan ses på min profil, både på hans egen, i fotoalbum, og der er også billeder og finde af hans mor!

Det er muligt og afdrage Adonis, mod udbetaling af Depositum, og han bliver stående til han er færdig betalt.

Lyder Adonis som nået for dig, skal du være velkommen til og kontakte mig ved spørgsmål og for mulighed for og komme og møde den kække lille fyr, som hvem ved, måske kan være med til og bringe DIG til tops i sporten?!!

Prisen er en ide, og seriøse bud modtages, dog ingen skambud!

Adonis kan evt. byttes med en kårret DV hoppe, minimum skal den være DH, gerne RDH, ud af ordenlig afstamning, og samme kvalitet som denne sjældne udbudte perle, ellers må forventes der skal ligges penge oven i til min side.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333DW1301524
F:   Link
DVH 1076
(DV DK)
M: Prestige   Link
DE433331279703
(OS DEU)
MF:
DE333330471795
(OS DEU)
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 17 juni 2014 kl. 13:37, og har været vist 434 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider