Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Silja

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 13 år 
 162 cm
 Rød
Fødselsår: 2004
Højde: Silja er målt af tidligere ejer til 162cm.
Temperament: Silja temperment er super godt, hun elsker opmærksomhed og ved lige præcis hvordan hun får det. Hun kan til tider være lidt sur, men hun er jo også en dame og vi har jo vores dage :)
Gangarter: Silja har 3 fine gangarter, både skridt trav og galop.
Stævner: Jeg ved ikke om Silja har været til stævner før, men meningen er at hun skal ud og starte i både spring og dressur. men først skal vi lige have føllet til at komme :D
Stamtavle: Ikke angivet
Køn: Virkelig smuk og godhjertet hoppe.
Bemærkninger: Silja har jeg lige fået hjem d 3 december 2012. Jeg har været oppe at skridte lidt på hende da vi var at kigge på hende og det gik fint. Jeg har endnu ikke været oppe på hende efter hun er kommet hjem, da jeg gerne ville have hun skal falde ordenlig til og være tryg ved mig inden jeg begynder at forlange for meget af hende. så de kommende par dage skal hun bare nyde nogle små gå ture, markture og en masse nus og kærlighed :)

d. 09-02-2013 : 3 ugers tid efter vi havde købt Silja, havde vi dyrlæge til hende, da vi skulle have tjekket om hun var chippet. Den dag fik hun raspet tænder, da hun havde ekstremt lange tandspidser, blev vaccineret, chippet, tjekket og så fikvi lavet pas på hende.
Hun havde smed d. 21 januar og han var lidt bekrymret for hendes ene forhov, da hun nok tidligere ikke har været ordentligt passet med smed.
Vi bliver begge lidt bekymret og vælger at få lavet sundhedstjek og bøjeprøve på hende da vi gerne vil have hende forsikret.
Dyrlægen kommer d. 08-02-2013, Hun går igennem sundhedstjek og bøjeprøve uden en eneste anmærkning, super glade blev vi og ingen fare for noget med hoven :) Dyrlægen siger så " Hun er jo blevet en hel anden hest, både at se på og hendes temperment. Jeg må ærlig indrømme at jeg havde min tvivl sidst om i ville give op, da der var rigtig meget arbejde i hende. " Superr fedt at få goe kommentare med på vejen, det gør da helt klart arbejdet med Silja bedre, da andre nu også ser fremskridt.
Silja og jeg har knyttet et utrolig stærkt bånd til hinanden. i starten kunne jeg knap nok trække hende i grime, nu rider jeg ture på hende uden sadel og hovedetøj.

20-03-2013 : Det går rigtig godt fremad med silja, hun er blevet en hel anden hest siden vi købte hende. Silja skal til hingst i slutningen af april starten af maj, hun skal bedækkes af Mr. blue eyes som i kan finde herinde.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 153638
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 14 juni 2013 kl. 20:58, og har været vist 104 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider