Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pinto

Billede
Billede
Billede
 Knabstrupper  
 Vallak
 11 år 
 170 cm
 Broget
Pinto er en sød og omgængelig knapstupper på 9 år.

Han søger en rutineret dressur/springrytter, som vil ride ham 2-4 gange om ugen.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk dressur hest søger ny part

Pinto er en dejlig dreng på 9 år. Pinto er knapstrupper og måler 170 cm. Han søger primært en dressur/spring part, der vil tage sig af ham som var han ens egen.

Jeg søger en part som vil ride ham mellem 2-4 dage om ugen, dagene aftaler vi indbyrdes. Pinto står i løsdrift på Strandgården, så der skal ikke ordnes boks! Der er en lille udendørs ridebane i løsdriften, og der er 2 udendørs baner, ridehus og andre lækre faciliteter oppe på gården, som kun ligger 6 min skridt væk fra løsdriften ad en privat skovsti. Kongelundsskoven ligger lige bagved løsdriften ? der må selvfølgelig gerne tages en god tur i skoven en gang imellem. Pinto kan rides ud alene og med andre. Han er en hest der kigger når han er i skoven, men er sød og rar.

Jeg søger en som vil være med til at forme Pinto i dressuren, da han ikke er aldersvarende uddannet, men han viser stor interesse og potentiale. Han kræver en rutineret rytter som min rider la niveau. Jeg har selv sprunget på Pinto 1 gang til springundervisning ? her viser han også stor potionsale, så der vil også være mulighed for spring hvis dette skulle have interesse. Da pinto ikke er så langt fremme i dressuren, kræves det at der tages undervisning min hver 14 dag ? vi vil skulle skiftes til at få undervisning. (ønskes der undervisning mere end hver 14. dag, kan dette også aftales) Min dressurunderviser, underviser hver mandag, og der er spring hver onsdag ? prisen for dette er henholdsvis 125 kr. Og 150 kr. Pr. 30 min.
Pinto er en hest som kræver en tålmodig, og bestemt rytter, da han er en hest som har det bedst når menneskene omkring ham udviser kontrol, tålmodighed samt er bestemt ? ellers kan hans ?klap? nogle gange gå ned og han føler sig usikker. (dette kommer til udtryg i, at han fx ikke står helt stille på striglepladsen) Jeg har aldrig haft problemer med ham i ridningen.

Jeg ønsker at min halvpart føler, at Pinto er (på nogle områder) lige så meget partens hest som han er min. Derfor skal hans part være en stabil/mødepligtig person, som sætter Pinto højt. Parten må gerne være selvtænkende, selvstændig og som ved at Pinto vil være parthesten i lang tid. Jeg ønsker nemlig ikke, at han skal have en ny part hver 3. måned.
Med den rette træning og rytter, vil der kunne være mulighed for stævner både indenfor spring og dressur.
Parten vil selv stå for betaling til undervisning og div til stævner.

Strandgården ligger på Nøragersmindevej 95, 2791 Dragør, hvor bus 33,30 og 36 kører lige til døren. Bus 33 kan tages 2 stop længere, hvor der vil være ca 3 min gågang til løsdriften.
Prisen for 2 dage om ugen er 700 kr. Prisen for 3 dage om ugen er 850 kr. Prisen for 4 dage er 1000 kr. ? jeg ser helst at du er over 18 år.
 
 
ID: HST 153511
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
hestepension Strandgården
Senest rettet 08 maj 2015 kl. 08:07, og har været vist 5708 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider