Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gypsy Bally

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 20 år 
 168 cm
 Brun
Jeg må desværre erkende, at jeg med fuldtidsarbejde og 2 små børn ikke har den nødvendige tid til at tage mig af min gamle ven, som han fortjener det. Jeg har for nyligt måttet pensionere ham, pga at han har været on/off halt siden september og dyrlægen har konstateret, at han har en kronisk (fold)skade på venstre forben, samt udtalt forbenet dragtbrusk på begge forben. Han vil derfor være periodevist halt og må kun bruges til skovture 2-3 gange om ugen, i de perioder, han ikke er halt.
Han 16 år gammel og en rutineret hest. Han har tidligere gået LA-dressur og MB-springning. Han er nem at ride og altid styrbar i skoven, selv om han er opmærksom.

Det er vigtigt for mig at han kommer et sted hen, hvor man har tiden og lysten til at nusse om ham. Jeg ønsker ikke at sælge, da jeg gerne vil kunne bestemme hvilken behandling han skal have for sine problemer. Jeg foretrækker at låne ham ud til nogen der ikke bor alt for langt væk, da jeg gerne vil have mulighed for at komme og besøge ham.

Send en mail hvis du er interesseret eller har spørgsmål.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Pensioneret hest udlånes til selskab og let turridning

Ejer betaler alle udgifter til dyrlæge, smed og forsikring. Der udarbejdes en lånekontrakt, der underskrives af både ejer og låner
 
 

[Makker] Pensioneret hest udlånes til selskab og let turridning

Ejer betaler alle udgifter til dyrlæge, smed og forsikring. Der udarbejdes en kontrakt, der underskrives af både ejer og låner.
 
ID: HST 153478
F: Stald Calles Bror Bally
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Skørping Rideklub
Senest rettet 03 juni 2013 kl. 17:59, og har været vist 4007 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider