Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Moonlight

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 147 cm
 Brun
Mooni som han bliver kaldt, er en dejlig frisk 'dreng' på 17 år med masser af charme og personlighed. Han er pony der til tider, kan være lidt reserveret overfor mennesker, han ikke kender. Men lige så snart han knytter sig til én, er han bare en super dejlig pony. Især de dage hvor der er helt ro i stalden, og man bruger noget tid med at snakke og nusse om ham, det syntes han virkelig er fedt!

På tur er Mooni super fin, han går stille og roligt, og er ikke bange for noget, han kan gå alene og med andre. I skov og på stranden kan han godt blive lidt frisk, da skov og strand bare er super fedt! Dog kan han altid stoppes!

Spring er helt klart Mooni's ynglings 'fag', han bliver altid glad og tændt, men igen aldrig på en måde så han ikke kan stoppes. Han rides med skiftevis alm. tre-delt bid og 3-rings bid. Han har med forrige forrige ejer sprunget MB til C-stævner, med os springer han LB med placering til C-stævner. Bla. med en 2. plads til et af vores første C-stævner sammen. Med forrige ejer har han også flere gange sprunget 140cm på enkelt spring.
Så han er helt klart en pony, der elsker at springe.

Dressur er ikke Mooni's stærkeste side, men hvis man arbejder lidt koncentreret med ham, er han super fin. Og har med forrige ejer gået LB1,2 og 3 til både D- og C-stævner. Med os har han gået LC pga. manglende interesse.

Han ville passe super fint til en rytter, der skal i gang, med at lære at springe. Da han altid passer, på rytteren der sidder på ham.

Moonlight er passet med smed, dyrlæge, vaccination, tandlæge osv..

OBS. Moonlight er krybbebider, dog har dette ingen virkning på hverken ridning eller alm. omgang med ham.

 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 9609691
208333199609691
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 juni 2013 kl. 19:35, og har været vist 999 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider