Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Samson

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 18 år 
 156 cm
 Palomino
Det hele startede på Hjallerup marked i år 2000, hvor min svigermor, svigerinde og kæreste forbarmede sig over en smuk, men udsultet unghest. Som i løbet af sit liv skal vise sig at blive udsat for prøvelser som ingen dyr vil gøre gjort sig fortjent til...

En grim ælling blev til en smuk svane, med en enkelt skavank - hans svaj i ryggen, til evig minde om den kamp han kæmpede, og hvad datidens hestehandlere kunne slippe afsted med at slæbe med på Hjallerup marked.

Jeg Lærte Lucky (Samson) at kende i 2001, hvor jeg kort efter påbegyndte tilridningen af ham - hvilket i bund og grund gik meget stille og roligt, han var allerede den gang en meget letomgængelig hest.

Lucky bliver solgt til Malene, som døbte ham "Laetus Lucky Taura" og jeg mister kontakten til Lucky i ca. 9-10 år. Hvor jeg ved et tilfælde opdager ham her på Hestegalleriet. Efterfølgene sælger Malene, Lucky (Samson) til en dame, som lover at Lucky (Samson) skulle blive gammel med hende...Det blev han ikke, han blev kastebold. Af hvad jeg er blevet fortalt, så har Lucky (Samson) haft 9 hjem på 2 år, alt fra rideskole til privat stald, hvor han et af stederne skulle have fået tæsk med en skovl.

Skrækkeligt, tænk sig hvad folk byder et dyr....MEN så kom Lucky´s rednings...kvinde Sara, og hun ville det bedste for Lucky (Samson) - som i øvrigt i årenes løb er blevet et år yngre og skiftet navn til Samson. Sara er en rigtig god pige, og vil Lucky det bedste og får en part til ham - som han skulle blive gammel med....men igen bliver Lucky (Samson) snydt - parten kunne ikke have ham mere, af private årsager. Sara har truffet en meget svær beslutning, enten skulle han gives til en hjem hvor hun med 110% vidste at han ville få det godt, og hvor han kunne blive gammel, ellers var alternativet at aflive ham, for han skulle ikke være kastebold endnu en gang.

Malene kontaktede mig, da jeg meget belejligt sad i Tunesien, og gav mig en noget sørgelig besked " Enten henter du, eller jeg Lucky (Samson) - eller så bliver han aflivet" Uh ha! - sikke et valg, heldigvis var ingen svære at overtale - det var jo Lucky (Samson)!....Vi kom hjem fra ferie, og så gik den vilde jagt, på tilrettelæggelse af at få guld drengen hjem....

Nu er Lucky (Samson) kommet hjem til Brokærgaard, han ankom d. 2/5-2013, og tager alles hjerter med sin charme, og guddommelige farve - Han er og bliver en ener, og han er kommet hjem for at gro gammel med mig <3

Jeg vil takke både Malene, og Sara for at have kontaktet mig, og givet mig den fantastiske chance for at give Lucky (Samson) endnu en chance - Og mest taknemmelig er jeg for Sara´s store hjerte, at tænke på Lucky´s (Samsons) bedste. I daglig tale hedder han Lucky, men officielt hedder han Samson, hvilket jeg jo bare må leve med.

TAK, mennesker som dig er guld værd.

NB: Flere billeder kommer, i takt med tiden han er hos mig
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333199908976
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 13 juli 2013 kl. 14:16, og har været vist 147 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider