Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Amigo

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 10 år 
 141 cm
 Broget
Amigo er født den 1/6 2007.

Amigo er en rigtig nussetrold, og han er meget kontaktsøgende! Han er omkring 140 i stg, men han har muskulaturen fra fjordhesten, så han er ret stærk. Jeg er selv 170 høj, og har haft parter der har været en smule højere end mig, uden det har været et problem.

Amigo er stabil i alle tre gangarter.Han er dog ikke helt selvgående, så derfor kræver han en rytter der har styr på sin grundlæggende dressur og som kan overtage styringen uden at blive nervøs.
Jeg søger en dressur- og hyggepart (dog, hvis du gerne vil, så kan du få lov til at springe lidt efter noget tid - efter aftale). Jeg har, fra erfaring med tidligere parter, besluttet at undervisning er et krav (100 kr. for en undervisningstime), i hvert fald i starten indtil man har fundet ud af hvilke knapper der er gode at trykke på. Der er mulighed for undervisning både i dressur og spring.

Jeg ser gerne du vil arbejde med ham, da han er meget lærenem, og rigtig vil lære. Han er tilredet i dressuren og kan også mange basis øvelser.

D. 4/3 flytter vi ud til Notholmgård. Det er et super fint sted med udendørs ridebane og ridehus på grunden. Amigo står i løsdrift med fuldpas, så det eneste ansvar du får, vil være at passe og ride Amigo.

Amigo er også god i terrænet, og er opmærksom på sine omgivelser :)
 
 
 
 

[Part] Fantastisk pony søger fantastisk part

- Jeg forventer at du er sød, åben og god til at samarbejde!!
- Jeg ser helst at du er over 16, dette er dog ikke et udelukkende krav (han kan dog ikke rides af nybagte rideskolelever, da han er meget stærk)
- Jeg søger en part (gerne 2 parter) 2 gange om ugen, og prisen er fast (skriv til mig for mere information).

Send helst en sms på min mobil, eller skriv en mail.

Det er super vigtigt for mig at du er sød og kærlig over for min pony, plus du bruger din fornuft når det kommer til pleje og ridning. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig ;)

(Tager ikke imod useriøse henvendelser)
 
 
ID: HST 153310
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 19 februar 2017 kl. 16:24, og har været vist 2812 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider