Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bølle Bak

 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 160 cm
 Sort
B.B. kaldet uniwoss, er en flot kompakt herre på nu 18 år. sort med hvide aftegn, han er trafik sikker og trailer vant, er en all-round hest med en tænd-sluk kontakt der virker. han står i en privat stald nær slagelse.
jeg søger en rytter der vil passe og ride ham som sin egen. en mild men bestemt rytter. Samt lukke ind engang imellem. Sammen med hans stald kammerat. En islændere.
jeg har kendt uniwoss siden han var 4 dage gammel, og har ejet ham siden han var 9 måneder, han har kun tabt sin rytter en gang. han er typen der vil gå meget langt for sin rytter, når i først kender hinanden, men han kræver dog en rytter der kan ride, da han vil kede sig med en nybegynder og jeg skal ikke være afhængig af at være til stede hvergang du skal ud på ham. han kan flere ting, dressur,spring, terræn, og kørsel.og har kapacitet til mere på alle områderne.
jeg har desværre fået konstateret 2 discusprolaper i nakken så jeg vil kun kunne tage på små ture på ham. kan sende fotos af ham på mail og mms.
 
 
 
 

[Part] skøn og frisk dreng på 18 år

parten på uniwoss er 400, kr om måneden, samt 50%af smederegningen hvis han skal have sko på. og når han er på stald, skal du muge ud. og en sjælden gang imellem skal der lukkes ind
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9606113
208333199606113
F:
OLH 675
M: Katinka
2034558
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 27 februar 2014 kl. 23:31, og har været vist 865 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider