Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Damtofts Valdemar

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 170 cm
 Brun
Jeg har haft ham fra før han blev født og kan derfor ikke holde tanken ud om at sælge ham, men jeg bor i Kina og jeg har hver eneste dag dårlig samvittighed over at han ikke får den opmærksomhed han fortjener. Og jeg må nok se i øjnene, at med en uddannelse som strækker sig over yderligere 4 år, så kommer jeg hjem til en 9års, som jeg skal i gang med. Så jeg har taget en meget hård beslutning om at sælge min drømmehest.

Jeg kender begge hans forældre rigtig godt og han har fået det bedste fra begge. Han har en rigtig god trav fra sin far og galoppen (og selvfølgelig skridt) er virkelig god, hvergang hestekyndige folk ser ham udbryder de at han er en rigtig springhest med den galop, den er stor og rummelig og med god elastik - og jeg ved han vil blive en god dressurhest også.

Han har et fantastisk sind, han stoler automatisk på menneskerne omkring ham og han er meget kontaktsøgende, han elsker at blive nusset og han skal også nok gøre krav på det.

Valdemar er desværre ikke tilredet, men jeg har lavet alle de grundlægende øvelser med ham og han er klar til at gå i gang med. Jeg har ligget på ham, han har haft fuldt udstyr på og blevet trukket rundt med sadel, lange bøjler, stram gjord, trense osv. Han er virkelig en let hest at arbejde med og han bliver en fornøjelse at tilride!

Valdemar er nem på fold, han har gået i "heste-børnehave" som babyhest og er fantastisk god til at indordne sig de "magtfulde"-heste, han passer på de gamle og leger med de helt unge. Men han laver aldrig ballade! Han kan sættes ind i hvilken som helst flok
Han er nem på stald, nogle gange, alt efter situationen kan han blive lidt ked af at forlade de andre, men det sker kun sjældent. Han kan stå bundet i en snor til en pæl eller dobbelt på en staldgang.
Han har dog haft nogle uheldige oplevelser med at gå i trailer, vi har ikke oplevet problemer når han er i selve traileren og han går såmen også lige op, men ser han muligheden for at komme ud, så tager han den også. han er ikke vandt til at få godbidder og synes det er noget mærkeligt noget - så her får du en helt uspoleret og langt fra "forkælet" Jeg-vil-ha'-hest, som står og hænger ud af boksen for at lokke godbidder til sig.

Hvor han boede før, skulle han trækkes et par hundrede meter og krydse en vej med en masse traktorer også et hjem med 11 børn som kunne lave helt utroligt mange lyde med camingvogne, traktorer, biler, scootere og jeg ved ikke hvad og hans folde var lige op ad det hus og en meget traffikeret vej. Så Valde er også trafiksikker!
Han har altid boet med mange hunde og katte omkring sig - og et par enkelte børn, som han fandt utroligt interessante. han er virkelig en utroligt forsigtig og børnevenlig hest. han er vant til at blive trukket lange hygge-ture

Smed har han haft en 3-4 gange, og uden problemer. Men hver gang smeden har været der, siger han at han gjorde så lidt arbejde, at han ikke skal betales for det. Det må vel betyde han har gode, stærke hove (det havde begge hans forældre også)


Så her får du muligheden for at forme din egen hest som du vil og samtidig en rigtig hyggeonkel, som elsker at få opmærksomhed.
Det eneste jeg forlanger er en rytter med en hel masse kærlighed til heste og kyndig viden.
Han er også rigtig muskuløs (mere end på billede 2) og samarbejdsvillig.


Video er fra 12/5, jeg beklager at jeg ikke har mere eller bedre.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 153063
F:   -  
DV/Araber
M: Mardi Gras
Criollo
MF:   -  
Criollo
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 21 maj 2013 kl. 15:41, og har været vist 7562 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider