Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mulle

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 21 år 
 147 cm
 Gul
Mulle er en vidunderlig dame med et skønt temperament, og masser af gåpåmod. Hun har boet hos mig i 10 år nu, og har i den tid udviklet sig utrolig meget psykisk. Hun er en hest man trygt kan stole på, og hun har en helt speciel situationsfornemmelse, jeg sjældent har set hos andre heste.
Mulle bliver som den lidt ældre dame hun er, primært brugt til lange ture i skoven. Hun er i super god form, men jeg som ejer ønsker ikke at der startes stævner på hende.
Dressuren er ikke blevet dyrket meget de sidste par år, og hun er derfor en smule rusten, men er tilredet i dressuren, og med lidt god vilje kan det sagtens findes frem igen.

Mulle har en rigtig god evne til at holde hovedet koldt, og vil bære sin rytter gennem ild og vand. Hun er beskrevet som den største hyggehest her på jord, og elsker at blive nusset om, og taget ud på nye eventyr. I Mulle har man en trofast ven for livet :)
 
 
 
 

[Part] Sød part søges pr. 1. juli 2015

Jeg søger en sød part til Mulle 2 dage om ugen - dagene kan vi snakke om, men jeg ser helst at det bliver 2 hverdage.
Mulle står opstaldet i Slangerup nær både sø og skov, så der er rigelige muligheder for afvekslende ture i naturen. Derudover ridebane i stævnemål, samt lille ridehus.

Du som part kan ride næsten hvad du vil, selvfølgelig med hensyn til at Mulle er en ældre dame efterhånden; hun kan det meste, og er meget glad for at lære nye ting. Hun er sød og nem, trafikvant, og egner sig til ryttere af enhver art. Jeg søger en part der nyder at ride gode lange skovture og/eller ride dressur. Der er mulighed for undervisning i stalden med egen ridelærer.

Vi står i en selvpasserstald, så det forventes at du som part giver hø og muger på dine dage. Der lukkes ud og ind samt fodres af stalden. I sommerperioden er hestene på døgnfold, men du som part forventes også at hjælpe til med indgræsningen (fra 2016)

Pris: 550 kr om måneden. Dyrlæge og smed er på ejers regning.

Ring eller skriv til mig på telefonen hvis du har nogen spørgsmål. :)
 
 
ID: HST 152889
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 26 maj 2015 kl. 17:52, og har været vist 3214 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider