Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Marius

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Shetlænder  
 Vallak
 12 år 
 107 cm
 Lys skimmel
Marius og Lukas er 2 super gode ponyer, som giver mange gode oplevelser, hvad enten man bruger dem som køre-ponyer eller som ride-ponyer for børn.
Som køreponyer kan de begge både gå 1 og 2 spand. Dog har de kun gået som 2 spand hos mig. Jeg købte dem, da jeg selv var helt ny i køreverden og havde brug for nogle stabile heste, og de har til fulde levet op til forventningerne og givet min familie og jeg nogle gode køreture.
For vogn er de arbejdsomme men rolige og så trafiksikre som heste nu kan blive. Selv ikke den største lastbil eller traktor kan skræmme dem. De er perfekte hvis man gerne vil lære at køre hestevogn, men kunne sikkert også egne sig til kørestævner, hvis man vil det.
Til børn er de også gode. Der er intet ondt skabt i dem. Lukas som er den "gamle" på 17 år, kan alle børn styre fra jorden. Han er rolig og lydhør og min datter på 4 år trækker selv rundt med ham. Marius er også rolig og medgørlig, men han kan nu godt finde på at gå efter græsset, hvis barnet i den anden enden af snoren er for lille til at holde imod.
Som ride ponyer er de rigtig gode hvis bare børnene kan styre og stoppe en hest. Hos forrige ejer blev de dagligt redet af 2 piger på omkring 8 - 9 år som selv red dem gennem Skive by, så de er generelt meget omgængelige.
Hvis du er interesseret i disse dejlige ponyer, så kom og få en tur.

De 3 første billeder er taget i april måned 2014. Resten er mellem 1 og 4 år gamle.

samlet pris:
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200508438
F: Ukendt
M: Ukendt
MF: Ukendt
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 13 december 2014 kl. 22:43, og har været vist 1710 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider