Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Paskal

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 16 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Paskal går til daglig også under kælenavnet "Palle". Hun var først min parthest, og blev sidenhen min.

Palle er kommet ind i mit liv på en meget utraditionel og uventet måde. Skulle jeg selv ude og købe hest, er jeg overbevist om at jeg ALDRIG havde taget ud og set på hende. Men hun blev min ad andre veje, og det er jeg så ovenud taknemmelig for - for jeg kunne ikke forestille mig en anden hest end hende.

Hendes sind er guld værd :) hun er enormt fornuftig i hovedet, forstået på den måde at hun sjældent bliver bange for ting. Hun er så trafiksikker, som jeg forestiller mig en hest kan blive, idet hun er bedøvende ligeglad med alt fra traktorer til trafikerede lyskryds i byen. Desuden er hun komplet trailervandt, og kan sendes op fra rampen, og er ydermere enormt eksemplarisk at have med "i byen". Ligeså rolig som hun er fra jorden, ligeså fed tænding har hun under rytter - hun er absolut ikke doven, men har tværtimod masser af energi... Til tider lidt for meget ;)


 
 
 
 

[Part] Dygtig dressurrytter søges til godmodig hoppe

Jeg søger muligvis en rytter til min hoppe Paskal (i daglig tale "Palle") - men kun hvis jeg kan finde den helt rigtige.
Rytter søges udelukkende for at holde Palle i gang, da jeg i perioder har svært ved at ride hende regelmæssigt pga. travlhed og/eller dårligt helbred.

Palle er en sød og godmodig hoppe, der kan have meget tænding under rytter. Hun laver aldrig "ballade" såsom buk/stejl/springe til siden osv. Hun er i det hele taget en hest der tager alt med ophøjet ro, og er meget trafiksikker. Hun kan dog blive utroligt anspændt og hidsig ved hårdfør ridning, hvorfor det er vigtigt for mig at finde den helt rigtige rytter.,
Palle er redet i dressur og på tur, men er aldrig rigtig trænet i spring. Hun virker overhovedet ikke til at have lysten til dette.

Jeg søger en moden og ansvarlig rytter, der har lyst til at ride Palle et par gange om ugen i dressur. Det er ikke så vigtigt for mig hvad du har præsteret som rytter - det er bare vigtigt for mig at finde en rolig og tålmodig rytter, der passer godt sammen med min hest, og kan ride hende godt.

Palle står opstaldet i en selvpasserstald, hvor vi har en rigtig god stemning og et godt sammenhold i stalden. Det er derfor vigtigt, at du er en sød og pålidelig person, der passer ind i stalden.

Derudover forventer jeg blot at du er et fornuftigt og rationelt menneske der overholder dine aftaler, og har lyst til at hjælpe mig med min hest :)

Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte mig, og evt. komme ud og prøve hende.
 
 
ID: HST 152572
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 20 oktober 2013 kl. 14:03, og har været vist 692 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider