Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Linnel's Primadonna

 Palomino  
 Hoppe
 8 år 
 150 cm
 Palomino
Primadonna er en sød og kærlig 4 års hoppe og giver altid en god ridetur selv om hun ikke er så rutineret endnu, hun prøver altid at gøre det bedste hun kan og hun står altid stille når man skal op og af.
Hun er tilredet i efteråret 12.
I skridt og trav er hun rimelig stabil til biddet men mangler lidt balance i galoppen så det arbejder vi på. Hun laver ikke noget ballade.
 
 
 
 

[Part] sød lettere rutineret rytter søges til unghest

Primadonna søger en sød lettere rutineret rytter til at ride og passe hende 2-3 gange om ugen når jeg ikke kan, primært mandag og onsdag i øjeblikket. Det kræver at du er selvstændig og kan finde ud af at passe og ordne hende og er stabil til at komme på aftalte dage, hvis du er under 18 år skal du have opbakning fra dine forældre.
Pga. hendes alder vil jeg gerne have at du har en blød hånd og forståelse for at hun ikke kan gå i så lang tid af gangen. Af samme grund vil jeg helst have en rytter til hende der ikke vejer meget over 80 kg. Dette bliver selvfølgelig bedre når hun bliver lidt ældre og får lidt mere kondition og styrke.
Vi har dejligt 20x40 ridehus til rådighed, ridebane udendørs samt en fin roundpin.
Parten koster pga, hendes uddannelsesniveau, ikke noget andet end at du passer hende og kommer som aftalt. Hun står på fuldpas så der skal ikke ordnes andet end strigling og ridning/træning.
Da jeg ikke chekker hestenettet dagligt må du meget gerne ringe til mig hvis du er interesseret i at hører mere eller gerne vil prøve hende.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PA0900261
F:
PAH 48
(PA DK)
M: Linnel´s Destiny XX
PA 153
(PA DK)
MF:
G11576
(XX DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 december 2013 kl. 18:09, og har været vist 2469 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider