Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jazzy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Hoppe
 11 år 
 160 cm
 Brun
Gangater

Jazzy´s Skridt er super nu hvor hun kan gå til bidet uden glidetøjle eller noget der er vare. Fra 1 til 100 er den på 99% da hovedet kommer op en gang imellem og hun bliver lidt ufokuseret.

Jazzy´s Trav er det bedste ved hende da hovedet forbliver nede og også hendes fokus fra 1 til 100 er den bare på 100 da hun er elegant stille og man nyder bare dens gode rytme.

Jazzy´s Gallop er super fin hun kan gå til bidet men hovedet kommer nogle gange op og så mister hun fokus men så kommer fokusset hurtigt tilbage til hende igen fra 1 til 100 er den på cirka 99,5% fordi hun hurtigt for fokus igen.

Dyrelægen mener at hun er en Dansk Varmblod men man kan se på hendes gangater at hun er en travhest, så vi forventer at hun er en blanding mellem en Dansk Varmblod og Travhest men det passer også godt til hende.Fakta

02-02-2013
I dag Gik Jazzy til bidet i alle tre gangarter uden tvangstøjle eller sådan noget udstyr har kun brugt tvangstøjle da jeg ikke viste bedre og min ridelærers Sussi sommer sagde jeg skulle til at få deres hovede ned ad. Jazzy er super flot når hoved er ned ad især i gallopen og traven men hendes hoved er ikke så langt nede men stadig hun går stadig til bidet som hun skal og i skridten er hovedet helt nede.
Jazzy kom løbene i fuld gallop hen til mig for at undskylde for at havde smidt mig af for første gang for to dage siden.

03-02-2013
I dag skulle jeg bare hygge mig med Jazzy så ude på folden havde jeg taget nogle godbider med ud til hende og så hygge lidt det var bare så hyggeligt at se hende smile og det kan i se på billede nr 6 og syv det sidste billede napede hun efter Paskal og det er billede nr 7 og jeg fik taget det forsent men man kan nogenlunde se at hun havde nappet ud efter hende.

04-02-2013
I morges indså jeg at grunden til at Jazzy bare på 2 dage kunne gå til bidet uden hjælpe tøjler er at hun er en Dansk Varmblod det så jeg dyrelægen havde skrevet i hendes pas, og det er bare så fedt synes jeg og at hun også er en travhest er bare fedt nu ved jeg meget mere om hende...

08-02-2013
Jazzy har lært et nyt trick, man skal klø hende med en børste hvor manken slutter, så stikker man sin hånd frem og så begynder hendes yderste mulle at klø mit håndled og hendes tænder kommer også lidt frem det ser så sydt ud.
Ps. hun løfter også sit hovde helt op i skyerne det ser så sødt ud.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 152325
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 13 august 2014 kl. 21:37, og har været vist 127 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider