Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frk. Smilla

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Anden særlig race
 Hoppe
 1997
 150 cm
 Gul
Det var så tragisk, 3 heste der mistede livet d. 11-05-13.
Hun havde dødfødte tvillinger og da de var ude var det ikke humant at holde hende i live længere.
du vil blive savnet, og altid været i MIT hjerte. Vi to har haft den bedste tid samme.
15 år har jeg kendt dig! :-'(

R.I.P. Smilla, samt dine to smukke følbasser! <3

Temperament:
Hun er en rigtig fræk pony, hun er rigtig frisk på springbanen. der viser hun rigtig at hun er glad. På dressur banen er hun en helt anden, ikke doven men det er ikke det hun helst vil. På tur er hun rigtig op at køre, og en rigtig vildhest lige noget for mig.

Stævner:
NFR :
otte 1. pladser
to 2. pladser
tre 3. pladser
to 4. pladser
to 5. pladser

BOGØ:
en 1. plads
en 4. plads
en 5. plads

HUNBØRESEN KLUB KOP:
en 1. plads
en 3. plads

HESTEHAVENSRIDEKLUB:
to 1. pladser

FYNSRIDEKLUB:
en 4. plads

KILLERUP RIDEKLUB:
en 1 plads
en 2 plads

Købte Smilla 1999 gennem min ridelære, kan ligeså tydeligt huske hvor mega STOLT jeg var,. Min første egen pony, der var bare julelys i øjene på mig da jeg så denne smukke hest ude på folden var mig, kunne slet ikke forstå den. købte hende som 3års navngav hende selv var helt enig med min mor hun var en FRK.SMILLA. :-) har lært hende alt, gjorde hende slet ryttervant og det hele var jeg med til, det har været nogle virkelig hårde sejre har kostet sved tåre og en masse arbejde vi sammen klare os igennem. Smilla er en stærk hest det ved hun os godt selv, har haft mine ture hvor hun bare løb, jeg kunne intet gøre den skete gang på gang, rigtig strid. Men lige så fræk hun kunne være ligeså mild og dejlig.. Hun vrinskede altid af mig hun kunne bare høre når det var mig der kom :-) skønne hest. Hun fik sine stædige dage hvor ingen kunne få hende ud af boksen, hun tydeligt en dag min mor skulle trække hende hun, om Smilla ville med næh nej tro om,. Lille mig kom tog fat i grimen sagde "KOM SMILLA" hun fuldte fint og villigt med mig. <3 mors tøs. - jo vi har vores haft vores kampe, gav aldrig op selvom jeg godt nok var en lille pige

Smilla er en blanding af nordbakke og araber dejlig blanding.
hun har de sødeste øre sorte øre-spidser, har altid set så charmerne.

D. 11-05-12 blev det OFFICIELT jeg skal have min Smilla pige hjem igen!! Det så sindsyg på den gode måde.. at få hende hjem igen er altså bare noget af det bedste der kunne ske for mig. <3 - tager d. 1 juni 2012 over og henter den lille prinsesse.. det er godt 5 år siden jeg blev skilt med denne lille pony, og nu om 3 uger er hun igen min! Weee. Skal nok passe godt på hende Signe! Glæder mig bare jeg kan hjælpe dig, ved hvor glad du er for hende. Det gjorde mig bare så glad at du skrev til mig om jeg ville købe hende tilbage. :*

* Det sådan lidt sjovt at tænke på min mor og jeg sad og snakkede det var os der fandt på hun skulle hedder frk. Smilla eller retter nok min mor jeg var ikke så gamel.. Det da lidt sjov at tænke på lill'Smills:-)

Idag d. 02-06-12 hentede jeg Smilla i jylland. det var godt nok dejligt at se hende igen.. hun var rigtig sød hele vejen hjem på trods den lange tur.. :-) kom lige hjemby boksen begyndte at spise.. Nemmere bliver det ikke. Bliver sjovt at se imorgen når hun skal møde sin nye fold kammerater. <3

idag d 03-06-12 blev Smilla lukket på sommergræs, de andre tog rigtig godt imod hende, det tog ikke lang tid før de havde appcteret hende.Det så skønt det skulle være så nemt.. skal så ud og ride første gang efter alle de år, bliver godt nok sjovt og mega dejligt!!

*skulle hente hende fra folden, lille Smilla kom fint hen mod udgangen da jeg kom.. vi kom ind i stalden hun var så sød og bare stadig den Smilla jeg husker det så skønt,. Nussede hende meget og sådan hun nød det virkelig kom ud på banen satte mig op hendes øre røg hurtigt frem, som hun ku mærke det var mig. både hende og jeg nød det. Da vi var færdig og hun var kommet i boks stod og rigtig og holdte øje da jeg gik ud , tænk hvis jeg ikke kom igen.. skønneste hest. ser frem til imorgen med hende igen!!<3


idag d. 04-06-12
var smills og jeg ude og ride her til aften, gik rigtig godt hun var glad og nem så det jo bare dejligt. Gik os lige ind på folden og tog hende ikke noget med at skulle jagte hende. hun har vidst været en værre en hvad jeg har hørt, men jeg har ihverfald ingen problemer overhovdet <3 - HUN er virkelig bare så blid af sig det helt vildt. dejlige hyp!

Idag d. 05-06-12
Hun kom fin hen mod mig da hun så jeg kom, hun er da for skøøøn altså. det er virkelig dejligt at få mullepigen hjem igen.. Hun var rigtig sød på bane os hun er dejlig frisk og glad har intet at klage over.. Linette var med ude og prøve hende ligesom gamle dage! Minderne flyver op i hovdet på en. Det skal nok blive nogle gode år med hende igen.. <3
Smilla er godt nok en nem hest at have med at gøre både fold stald og bane LIGESOM hun ALTID har været.

idag d. 07-06-12 var smilla godt nok lidt doven. :)
men stadig mega sød. Dejligt at have sådan en sød hyp! :)

08-06-12
Smilla fik fri idag. dør hun heller ikke af.

11-06-12
Hvor var Smilla DEJLIG!! - først lidt lidt ridening på bane derfter tog vi ud på en kort tur. Åh lille Smills da, skønne hest, hun er da bare så sød det da helt vildt. Igår var hun dog lidt dum der ville hun godt nok ikke fanges møgtøs!!
den lille krikke altså :') vi har alle gode og dårlige dage hihi.

Smilla er underlig når vi skal på fold vil hun faktisk ikke derned igen, det vildt underligt for de hygger sig da ellers derned hun er godt nok for underlig. :)

12-06-12
Smilla var godt nok super dejlig på tur. hun pustede sig godt nok op, der var så meget nyt puha farligt siger hun! :D
det forgik uden sadel hun var så sød sød jeg røg da ikke af selvom hun lavde nogle små sjove spring

21-06-12.
De sidste par dage har smilla bare været så super sød.. kommet til mig på folden, været et rigtig puttehoved, hun er så glad når vi rider skønne pige, hun er godt nok så nem så nem dte helt vildt, dejligt bare at ku smide en trense på hende og ride! <3

D. 21-07-12 blev Smilla kørt til hingst. Hun blev så bedækket første gang igår d.20-07-12 :)
Så fedt. Enlig skete det. lille Smills skal være mor.

D.10-11-12.
Det er nu snart godt et halvt år siden jeg købte Smilla hjem igen!:-) det har bare været nogle super dejlige måneder, hun er bare så sød og nem. Har virkelig aldrig været så mega glad hun gør min hverdage så meget bedre at komme ud i stalden og se en glad hest, det da en hver hesteejrers drømt. Vi skal her d. 01-12-12 til langesø skoven med alle i stalden og spisning det bliver virkelig hyggeligt, ser meget frem til en hyggelig dag med at de søde mennesker. :-)

Det stadig spænde til næste år når der gerne skulle komme et lille følle. :-)
Her i løbet af ugen bliver hun nok håndprøvet for at se om der er noget.
Ellers ser vi bare tiden an. :-)

D. 14-11-12.
Så var dyrelægen og håndprøve Smilla for at se om hun er drægtig, med denne skønne hingst Perseus . Og der er heldigvis noget. :-) det var virkelig den bedste NYHED ever. Har aldrig været så glad.

D.01-12-12.
Så der allerede gået et halvt år siden jeg fik min prinsesse hjem igen!!<3
Hun er noget at blevet gjort drægtig og det helt er bare super godt.. virkelig som vi aldrig har været sklidt fra hinanden.. :-)


D.02-12-12
Smilla og jeg fik vores første ridetur i sneen.. Hun var bare så super fin!
Vi har redet med bidløs i snart en uge og hun er bare super KANON:-) super dejligt at kunne ride ude.
Hun er godt nok et værre nussehovede,,. :-)

D. 14-01-13
Smillas mave vokser og vokser så super godt, stadig er hun ligeså dejlig at ride rundt på, kan ikke rigtig mærke på hende hun går med et lille føl i maven. Hun bliver mere og mere en lille sur hoppe i boksen over for de andre heste, hun vil dem helst ikke.
når den er sagt er hun ligeså nem at have med at gøre som hun altid har været, selv kærestens datter på 3 år kan ride hende uden hun rykker på øret, det gør mig så glad jeg har sådan en medgørlig hest <3
Smilla er mit et og alt, den hest betyder så meget, købte hende hjem igen D. 01-05-12 og hun skal være mor til sommer, alt går så hurtigt :-)

 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på DRF Go Google
ID: 9709606
2035336
208333199709606
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 04 juni 2013 kl. 09:14, og har været vist 156 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider