Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malte Busklund

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 20 år 
 142 cm
 Gul
jeg har min fjordhest på 141cm stående i slangerup (skovgården, slangerup ås) og jeg vil gerne finde en part.han er en rigtig allround hest! men JEG SØGER SKOVTURSPART, jeg får dressur undrvisning af johannes ågård sørensen( vi rider LA, men har "kun" stillet lb til stævne, stævner er dog pt sat på pause) vi har tidligere startet div stævner; distance. jagt. ringridning, ponygames og spring (mest 70-80 cm men også sj mester for fjordhest på 90, hvilket ikke gik godt og siden har vi ikke stillet stævne i spring)
det vigtigste er at du vil behandle ham rigtig godt og respekter ridemåden. han er stille og rolig(men ikke doven) og 100% trafiksikker.
skovgården har et lille ridehus. 20'60 udendørsbane. og ligger klods op af skoven.
jeg tænker at du rider/nusser osv 1 måske 2 dag om ugen. tager klatter i boksen den dag du er der(døgn fold om sommeren). pris ide 300kr pr mdr(hvis du vil ride dressur eller spring skal du inden ha undervisning af mig eller johannes(med mindre du har redet hos/ved johannes før, dette er ikke inkluderet i prisen)
skriv endelig tilbage om det kan være noget for dig.. jeg er selv 193cm høj så højde betyder ikke så meget for mig.. men jeg mener du ikke bør veje over 90kg for at ride ham.. Han er mit kæreste ejer og en meget ærlig hest og tillidsfuld hest som har sin egen mening
 
 
 
 

[Part] skovturs rytter søges

jeg tænker at du rider skovtur/nusser osv 1 måske 2 dag om ugen. tager klatter i boksen den dag du er der(døgn fold om sommeren). pris 300kr pr mdr for 1 gang om ugen
det vigtigste er at du vil behandle ham rigtig godt og respekter ridemåden
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9701399
208333199701399
F:
EFJH 662
(FJ DK)
M: Lisa Fjordblik
FJN 289
(FJ DK)
MF:
FJH 572
(FJ DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 august 2013 kl. 10:28, og har været vist 2453 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider