Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kogsbølles Pepsi Light

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 7 år 
 94 cm
 Mørkebrun
Pepsi er en hoppe som jeg har haft kig på siden nov 2011, men har først haft muligheden før køb nu..

Hun er halv søster til mit andet welsh kryds

Pepsi har det flotteste lille 3 kantet hovede :)

Flere og bedre billeder kommer

16/5-12

Ja nu har jeg haft pepsi i godt og vel 2 uger, og sikke tiden går stærkt :D Hun vrinsker efter en når man kommer på folden, og hun er blevet rigtig god til a gå i snor, så det er kun meget lidt korrektion der ska til nu :) dog er hun lidt trippende og vil gerne a sted hurtigst muligt men er go til a vente :)
Dyrlægen tjekkede hende også lige idag, og alt var i den fineste orden, det eneste som der måske skulle være var at hun skulle have tjekket tænder igen om et ½ år ca, så det passer jo fint til a show sæsonen er ovre der :)

D 23/5 - 12

Nu er pepsi og jeg ved at have lært hinanden rigtig a kende, hun vrinsker efter mig på folden og kommer hen til leddet, lige så snart hun kan se mig :D Hun er en lille bestemt dame med det højeste viiin på folden så man er ikke i tvivl når hun diskuterer med de andre heste ;)
Pepsi nyder AL den opmærksomhed hun kan få og lige så stille og roligt er hende og Maddi ved a opbygge et godt venskab. Jeg glæder mig til a begynde og træne ordenligt med hende, og se om hun skal med til MHCE i august.

D 28/8-12

Ja nu har jeg efterhånden haft pepsi i en del tid, og mage til lækker lille hoppe skal man lede længere efter, hun er blevet lige så mor syg som maddi, og komme vrinskende galoperende på folden når jeg kalder på hende :D
Hun er også blevet en rigtig flot pony, dog lidt til den tykke side men ikke noget overvælende.
Jeg glæder mig til at kåre hende næste år også sætte hende ifol :)
 
 
 
 

[Part] Show og kører part søges

Hej :)

Jeg søger en pige/dreng til at hjælpe mig med mine heste :)

Det drejer sig om pepsi på 4, som i år har fået et hingsteføl, hun vil i løbet af vinteren blive tilkørt, og det vil være muligt at kører med hende hvis man har mod på det. Derudover skal hun gerne motioneres ved bl.a. at lave agiliti og spring med hende.

Det anden er et hingsteføl, han er halvrå, så det er kun hvis du har forstand på både hingste og halvrå heste at du vil have kontakt med ham. Men hvis du er den rette skal han trænes i alt det daglige, samt gøres klar til show.

Begge heste regner jeg med skal til forskellige shows og skuer i løbet af 2015, og hvis du har lyst er du velkommen til at tage med og måske vise dem frem :)

Det kan bl.a. siges at føllet blev vist til DMHF's føl og plag skue og blev bedste udenlandske hingsteføl med karakterene 9988-9 og Hoppen blev sidste år kåret med 997 i gangearter, så her er mulighed for at være med hvor det er sjovt.

Prisen er ganske gratis, der forventes dog at du muger begge bokse de dage du er der, laver foder til dagen efter og giver hø, alt dette skal jeg selvfølgelig nok vise dig hvordan skal gøres, så der ikke er nogen tvivl :)

Send mig en besked og fortæl om dig selv :)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE1002338
F:
208333200301716
(WF DK)
M: Brøggergaardens Peggy-Blue
DMD04006A
(DM DK)
MF:
SH 180
(SH DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
thorsø hedegård
Senest rettet 04 oktober 2014 kl. 11:04, og har været vist 390 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider