Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Twister

Billede
Billede
Billede
 Shetlænder  
 Vallak
 19 år 
 105 cm
 Broget
Rigtig RIGTIG sød og god som dagen den er lang. Lille Twister er brugt til tur ridning, spring op til 40 cm hvilket han er meget glad for og alm ridning på bane. Han kan gå til biddet med rette rytter. Han er lærenem og han EEEELSKER at blive nusset om i det uendelige. Han kunne aldrig finde på at bide eller sparke.

Twister er utrolig glad for børn og han er den pony, som du kun kan holde af. Han har redet med børn ned til 3 år. Han tilpasser sig 100 % den rytter som sætter sig op på ham.

 
 
 
 

[Part] SØD Shetlænder part i Solrød/Jersie

Har du en hesteglad lille pige/dreng eller er du selv rigtig heste glad og har stor lyst til at hygge, nusse, passe og ride på søde Twister, så er her muligheden. Twister vil blive så glad ;) Du har med andre ord din helt egen hest en eller to dage om ugen.

Twister kan rides af alle børn fra 3 år til de er max 145 cm. Er du større kan du også have part på ham, så nusser du bare, vasker ham, fletter hans lange hår, trækker ture med ham og alt sådant noget. Det vil han elske helt vildt. Der er bus til døren i hverdage.

Afh. Af din alder tager du din mor eller far med, som hjælper dig og trækker med dig. Fordelen ifht rideskole er f.eks at I ikke skal være her på bestemte tidspunkter - og desuden er det billigere ;)

Er det noget for jer/dig ? Lad mig endelig høre. Vi lægger vægt på, at du eller mor/far har erfaring med at omgås heste, da der er andre større ponyer og heste på stedet.

Pris 375 kr/mdr. Der kan aftales flere dage hvis du kunne tænke dig det. Det er muligt at få undervisning efter lyst/behov for 150 kr gang. Vi har en dygtig underviser, som kommer hver uge hun er rigtig god til såvel børn som voksne. Vi har ridebane med lys der kan bruges det meste af året.
 
 
ID: HST 149045
F:   -  
Shetlænder
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 27 december 2016 kl. 18:31, og har været vist 3308 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider