Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Obelix

Billede
Billede
Video
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 147 cm
 Brun
Obelix er det sødeste og dejligeste pony væsen, han kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Han har et fantastisk temperament og er altid glad for at arbejde. Han er B pony i spring og har i 2012 vundet individuelt distriktsmesterskab. Han springer MA til træning og til stævner springer han LA og MB med placeringer, heriblandt flere sejre... Han er meget styrbar og selvsikker, altid til at styre og stoppe. Han er fokuseret og tøver ikke og han er god til changementer og trækker fint på springene. Han kigger ikke på div. fyld (vådt, tørgrav, mur) og springer både plast og alm. vandgrav med lethed. Han har startet flere landsstævne med flotte nul runder og placeringer. Han har også placering til JBK HORSE SHOW 2012 samt han vandt LA på Vilhelmsborg CHRISTMAS SHOW 2012 samt en 2. og en 4. plads.

Vores tidligere part har redet en del dressur på ham og har startet et par stævner på ham feks. LC2 med 69,01% (blev til en 1. plads) samt deltog de i Askov Cuppen (holdet fik en 1. plads) hvor de red LC2 til 69,5% og var den ekvipage i hele cuppen der scorede den højeste %. Han er en pony som er i STOR udvikling lige nu...

Han elsker en tur i det fri og er helt trafiksikker. Han er god og nem og håndtere både inde og ude. Så står du og mangler en super god og bund ærlig I pony så kontakt mig for en snak og evt. prøvetur. Han kan rides af alle dvs. både den forsigtige ryttere som er lidt usikker ell måske skal han være din første pony, men han har også et ekstra gir som du kan "tænde" så er han også klar.

Han går lige op i traileren og står super stille under kørsel samt han kan stå i traileren i mellem klasserne uden problemer... Han står stille når han blir klippet og blir vasket i vandspiltovet. Han er helt igennem en fantastisk pony med mod på livet og selv om han er 16 år så kan det bestemt ikke mærkes.

Vores dyrlæge har udtalt at han er meget ung af sind og at man bestemt hverken kan se eller mærke at han er 16 år. Han mener bestemt at han kan holde ca. 10 år endnu :-)


 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 148083
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 juni 2013 kl. 11:29, og har været vist 15827 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider