Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

werbum

Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 12 år 
 135 cm
 Brun
Vi søger part to gange om ugen til vores elskede lille Werbum.Han er en altid glad og sød, men til tider også en lidt fræk sportspony.Han elsker at blive nusset og striglet og i det hele taget få fuld opmærksomhed. Han knytter sig lynhurtig til sin rytter og kommer altid løbende på folden, når der kaldes.
Han går Lc og kan sin grundlæggende dressur. Han kan nogle gange blive lidt stædig og skal derfor have en bestemt men kærlig hånd. Spring er klart hans favorit. Her er ørerne altid fremme og han flyver over springene. Han elsker altid en god skovtur og er helt rolig i trafikken. Nogle gange kigger han dog lidt opmærksomt, men stikker ikke af.
Han er opstaldet på det dejlige stevnsbogård i Avedøre, hvor vi har et lille ridehus og tre dressurbaner plus en springbane. Der er mulighed for både dressur og springundervisning af stedets undervisere.
Vi søger en part der mindst kan sin grundlæggende ridning på et LC niveau og gerne vil uddanne sig videre i takt med Werbum også bliver dygtigere. Du skal være kærlig men også bestemt og konsekvent. Der er mulighed både sdressur og for spring efter aftale -og masser af skovtur.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 147724
F: zorro
polsk sportspony
M: jasmin
polsk sports pony
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 31 august 2012 kl. 12:35, og har været vist 1357 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider