Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Largo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 175 cm
 Brun
Largo er en stor kærlig hest. Han er meget opsøgende og nænsom. Jeg har aldrig mødt så rar en hest på trods af at han ikke har været meget i hænder de sidste mange år (skrevet d. 05/02-2012).

Largo var fra starten af dødsdømt. Han kom til det opstaldningssted hvor min mor har hendes hest, som en del af en gæld til ejeren af stalden. En mand skyldte nemlig ejeren af opstaldningsstedet penge, og hun fik derfor hesten, så hun kunne lade ham slagte, og på den måde få indfriet en smule af gælden. Min stedfar, min stedsøster og jeg forelskede os dog straks i ham. Han fejlede ikke noget fysisk, og var en kærlig og opmærksom hingst. Han var den venligste og mest hengivne hest jeg nogensinde har mødt, og kunne ikke holde tanken ud, om at han ingen chance her i livet skulle have. Vi blev derfor enige om at købe ham for slagteprisen, give ham en chance.

 
 
 
 

[Part] (GRATIS) Omgængelig DV søger part

Er du en glad pige/dreng med erfaring med ungheste, og har du lyst til at være med til at forme en dejlig Dansk varmblod efter Lobster (DH 458), og mest af alt savner en hest at kaste din kærlighed over et par gange om ugen? Så er det dig jeg leder efter!

Jeg har en dejlig dreng ved navn Largo, på 1.75 cm, stående lidt udenfor Aalborg, som jeg mangler hjælp til. Largo er en sød og kærlig hest, med masser af gåpåmod og personlighed. Han er 10 år gammel, men er på ingen måde alderssvarende uddannet, da han kommer fra en fortid hvor han har været blevet misrøgtet. I sommers var Largo i tilridning i Frederikshavn hvor han blev gjort ryttervant, og er blevet reddet i skridt og trav. Han har siden da fået 1.5 måneders pause, fra rytter, men bliver på nuværende tidspunkt håndteret og trænet fra jorden op til flere gange om ugen.

Jeg søger en sød pige/dreng som jeg kan stole på, og som har lyst til at komme og hjælpe mig med Largo, da jeg selv har endnu en hest, og derudover er meget presset med arbejde og skole. Du vil have ham som din egen hver tirsdag, og ca. hver 2.-3. weekend (alt efter hvad vi finder ud af). Det vil være 100% gratis at have halv part på Largo, dog forventer jeg at du mugger ud (eller strøer de dage du har travlt), hos begge mine heste de dage du er i stalden.

Krav til dig som halv part:
- Du skal være erfaren, og kunne klare dig selv i stalden. Du skal have den fornødne erfaring til at kunne håndtere en unghest.
- Hvis du er under 18 år, skal du have forældre opbakning.
- Du skal være til at stole på.

Jeg kan kontaktes herinde eller pr. sms.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0407117
F:
DH 458
(DV DK)
M: Colette Fredensbo
9900120
(DV DK)
MF:
DVE 560
(DV DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 03 december 2014 kl. 19:44, og har været vist 1568 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider