Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Knold

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 143 cm
 Lys skimmel
Jeg søger en ny ven til at tage mig med i på springbanen eller i skoven, for det er jeg rigtig glad for - jeg kan også godt gå dressur og så er jeg helt vild med gulerødder.

Jeg er vant til at gå med voksne ryttere, men jeg kan godt og har tidliger gået med børn.

Knold er en stille og rolig pony og uden nykker, han står pænt på staldgangen,han er nem at trække til og fra fold, løber aldrig, nem at læsse og står pænt under kørsel. Han kan rides ud alene, er ikke rigtigt bange for noget.Han går friskt.

Han er redet for løs hånd og sæde og schenkel. Jeg har selv brugt ham mest til dressur og skovtur, part har sprunget ham. Han er lige påbegyndt pony games - det synes han er sjov og er ikke bange for de forskellige ting.

Knold er jo pony og som de fleste ponyer, så kan han godt lave et enkelt bukspring, tilgengæld er det et godt et, så han kræver en rutineret rytter, der ikke er bange for at irettesætte ham, når og hvis han laver et bukspring i galop - for det er der han har gjort det 4 gange i løbet af det sidste år. Skulle man falde af - står han pænt og venter.

Jeg har aldrig oplevet ham bukke med mig på ryggen eller andre "dumme" ponyting i de 15 år jeg har haft ham - ej heller under tilridningen. Generelt er Knold velopdraget og kan styres med stemmen.

Knold har gennem de sidste to år været lånt ud i perioder, han er vant til at rejse rundt og se og opleve nye ting, det tager han med ophøjet ro.

Alt i alt er Knold en fantastisk ven, der stoler blindt på sin rytter. Han kan godt stå stille i perioder. Han kan gå alene på fold, hvis hans foldbuddy bliver redet og stå alene på stald i kortere perioder uden at ødelægge inventar, skrabe eller skabe sig.

Knold har haft ca. 4 sygedage i sit liv, han er yderst nøjsom med foder og har ingen staldfejl.

 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333199709724
9709724
F:   -  
fjordhest
M:   -  
ox-araber
MF:   -  
ox-araber
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 september 2012 kl. 19:03, og har været vist 8003 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider