Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Firfod Flittiglize

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Hoppe
 16 år 
 140 cm
 Rød
Flittig er en super smuk og skøn lille hoppe på 10 år. 3 gode reelle gangarter hvor især skridt og galop skal fremhæves. Som 4 års gik hun eksteriør hvor hun her bl.a fik 9 i helhed og mange 8-taller. blev nr. 4 ud af 21. Hun gik også gangartsklasse hvor hun gik til 82 % og blev nr. 2. Har været til NF medaljeridning og opnået bronze til 70 %. Har ud over det været til en del stævner og sjældent uden placering. Har startet og vundet til og med LA1. Har kapacitet til mere men rytteren faldt for aldersgrænsen.
Hun er en frisk og fremadgående pony.
 
 
 
 

[Part] Sød lille part søges til skøn dressurpony

Lille rytter søges til dejlig newforest ponyhoppe på 10, 140 i stang.

Da flittigs nuværende part søger efter egen pony, søger vi efter en ny sød bedste ven til hende.
Hun er opstaldet på amager ved Kongelunden som har alle faciliteter, 2 ridehuse, udendørsbaner samt kongelundsskoven i baghaven.
Da vi ikke har den fornødne tid til Flittig og ikke ønsker at sælge hende, søger vi en sød rytter til hende minimum 2-3 gange om ugen, gerne flere og helpart/udlån er også mulighed, hun skal dog blive stående hvor vi er.
Flittig er udelukkende brugt som dressurpony og har gået en del stævner. Går pt på LA niveau. Har ikke været startet noget tid, men muligheden for at komme frem på stævnebanerne er der bestemt.
Hun er en frisk, fremadgående og følsom pony. Meget nem at ride, for rytteren som kan ride. Hun egner sig ikke som begynder pony. (er ikke "idiotsikker") Kan blive forskrækket. Men generelt en sød og nem pony i håndtering. Hvad angår springning har hun talent og modet til det, er dog ikke øvet i det.
Som rytter søger vi en der er stille og rolig af sind, god ved ponyen og har sin grundridning i orden. Er det barn, forventes 100% forældreopbakning. undervisning forlanges. Prisen snakker vi om, afhænger af dage osv. ca. 700 kr. Ring og tag en snak med mig eller skriv til mig om dig selv.
Mvh Linda
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333NF0607453
F:
NFHR 124
(NF DK)
M: Kjølens Fuldmåne
NF 1838
(NF DK)
MF:
NFHR 97
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Tømmerupvej
Senest rettet 17 januar 2017 kl. 17:20, og har været vist 7613 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider