;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maybe

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 161 cm
 Mørkebrun
Det er med stor sorg og blødende hjerte, at vi har valgt at sælge vores lille Stjerne! Men da jeg er flyttet til KBH og da min mor ikke er så erfaren, at hun kun kan ride hende uden min hjælp bliver vi nødt til at sælge hende. Da hun helst gerne vil lave lidt..

Hendes navn er Maybe, er omkring 161 cm og en hoppe med stor H, men også en fantastisk hest som er rigtig lærere nem! Før jul da hun var i gang red vi øvelser til og med LA5-6! Hun kan travers, schenkelvigninger, versader, bagpartsvedninger og meget mere! Vi har startet til og med La1, hvor vi har fået gode karakter og blandt andet redet sine 2 første udendørs stævner til over 65! Der i blandt Lc3 til 70 % på klubplan. Hun er ikke som sådan rigtig indsprunget, men har sprunget for sjov ca 80 cm med rytter, men det har ikke været rytterens vilde interesse, trods Maybe springer med stor glæde og trækker gerne mod springene!
Hun er sød at have med til Stævner, dog en smule opmærksom.
Er passet med dyrlæge og smed, har gået med 4 sko, men står nu uden hvilket hun sagtens kan. Maybe har grønt pas og chip..

Maybe er et rigtig nussehoved som elsker opmærksomhed! Derudover rides hun med let og blød hånd! Hun tilpasser sig efter sin rytter, og er forsigtig hvis fx en lille pige har sat sig i sadlen.

- kan kontaktes på 60247870

Maybe er igang med genoptræning og har været det siden den 21 maj 2012 ..
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 145526
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 30 juni 2012 kl. 17:08, og har været vist 7657 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider