Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

laibek`s clarissa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 10 år 
 130 cm
 Sort
clarissa er en super fræk lille plag som har sine ejne meninger til tingene men ellers er hun en super dejlig tøs. hun er helt sort uden aftegn. hun er meget nysgerrig og vil gerne se tingene an. hun er en pony med utrolige lækre gangarter som bestemt skal vises frem. jeg har ikke haft hende så længe så skal lige lære hende og kende :-) hun har fuld stamtavle :-)


rissen som hun kaldes har nu været i tilridning i lidt over 1 md og hun har taget det over alt forventning. hun kommer hjem igen den 22/4-15 og vil derfor se om jeg kan finde en dygtigt rytter til hende. hun er en super skøn lille pige som elsker og lave noget og bliver en super fin dressur pony.
planene er og finde en rytter til hende som med tiden kunne have lyst til og starte nogle stævner på hende, også regner jeg med hun skal med til nogle flere dyreskuer og kåres når der bliver kåring i jylland næste gang.
 
 
 
 

[Part] ny tilredet pony søger rytter

du skal have lyst til og få undervisning. du må ikke være en nervøs rytter da hun ser alt og godt kan finde på og stoppe op og kigge. du skal have lyst til og arbejde vider med hende
 
 
ID: HST 145512
F: heidewinde`s jarno   Link
wbh 17
M: bjerregårds caroline   Link
wb 259
MF: carolina`s moccasin
wbh 31
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 20 april 2015 kl. 16:13, og har været vist 652 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider