Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lee Valentina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hoppe
 13 år 
 168 cm
 Dun
OBS! Hun har kun været sporadisk redet det seneste halve år fortrinsvis med ture på marken pga. travlhed på job og med studie.

Sød og meget smuk hest med et dejligt udtryk - en rigtig barbie hest ;)

Valentina har et dejligt temperament. Hun kan rides på tur alene uden problemer, er trafiksikker og bliver ikke bange - hun kan også tage en galop på marken alene eller med andre. Selvom hun bliver tændt og gerne vil fremad, kan man altid kontrollerer tempoet og stoppe hende igen.

Hun er MEGET fremadgående, så dette skal man kunne håndtere uden at blive nervøs! Hun kan dog ALTID stoppes.

Jeg er begyndt at ride med bid igen efter et par år med hackamore. Når det er sagt skal man hvis man ønsker at ride bane-ridning med bid have en meget rolig hånd og god tålmodighed, da hun hurtigt stresser over biddet. Alternativt kan hun rides med f.eks. hackamore.
Når hun er i form er hun rimelig stabil i skridt og trav. Sidebevægelser er påbegyndt og hun springer fint an i galop, men er lidt ivrig så har svært ved at gå ordentligt afslappet.

Hun springer fantastisk og elsker dette både på bane og i naturen. Desværre har vi kun et enkelt hjemmelavet spring herhjemme, så hun bliver kun løssprunget indimellem.

Hvis man har bil, der kan trække, så har vi trailer, så man evt, kan tage hende med til springtræning et andet sted, hvis det er det man vil. Man er selvfølgelig også velkommen til at starte stævner efter aftale.

Hun er en sød hest, som er super nem på tur, men kræver en rutineret rytter hvis man vil ride hende på bane, hvor der forlanges noget.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 145387
F: Crowns Blue Pearl
Palomino
M: Libelle
DV
MF: Bøgegårdens Lantano
DV
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 januar 2019 kl. 07:41, og har været vist 17806 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider