Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Avonvalley Lara-Croft

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 18 år 
 153 cm
 Mørkebrun
Lara er en super dejlig effektiv hoppe som altid yder optimalt. Hun kan dog være hidsig i indlæring af nye ting da hun er sent tilredet (9 års) Tidligere har hun gået som konkurrence kørehest i en firspand.

Jeg har selv uddannet Lara, for små 4 år siden da jeg startede med hende kunne hun intet andet end alm. grundridning med en ikke alt for god balance. Nu går hun S og landsstævner.

Pt ligger vi og roder med seriechangementer (ettere og toere), galoppiruetter og piaffe og passage.

Vi er tit ude til stævner. Lara er rolig til stævner, som regel altid nede på jorden og præsterer altid sit allerbedste.

Lara er selvfølgelig registeret som konkurrencehest i DK. Vi rider både C og B stævner.

Hun har et godt hoved og alle kan håndtere hende fra jorden. Dog er hun forbeholden mod fremmede mennesker, men det er blevet bedre efter vi er rykket i løsdrift på Brydegaard hvor hun virkelig trives ved kun at gå i en flok på to (hende og ejerens shetlænder) Hun er altid frisk på en skovtur og lidt springning også, men kan godt være lidt ustabil i hopning da hun er indsprunget meget sent. Men hun er blevet bedre til afstandsbedømmelserne og til at være med sin rytter hele vejen igennem. Hun har været oppe og springe en bane på en meter med ejer for nogle år siden.

En skovtur - om det er i cordeo eller med hovedtøj og sadel - det kan vi altid godt lide :o)

Vi har haft en masse mål. Da jeg startede med Lara hed målet at vi blot skulle ud og starte LA2. Så blev målet til LA5. Dernæst blev målet til C plan. Så blev målet til MB0. Så blev målet pludselig til de andre MB programmer. Så blev målet at få B heste status. Det blev også fuldført.Så blev målet at starte landsstævne og det fik vi gjort rigtig flot i oktober 2015. Hernæst blev målet at få en MA debut og det fik vi også i oktober måned. Nu er målet at starte C stævner i MA og være tilfreds med hende og procenterne vi får. Der red vi 4 flotte Prix st. Georgr inden hun flyttede,

Lara er nu flyttet til Jylland og er gået på pension fra dressuren. Nu går hun kun skovture og nyder livet. Hun har fortjent det.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 119525 WSB
826046020119525
F:   Link
32884 WSB
M: Avonvalley Tywydd Sal   Link
97533 WSB
MF:   Link
11531 WSB
Dressur: S-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 september 2016 kl. 18:35, og har været vist 798 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider