;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bandit Queen

Billede
Billede
Billede
Video

 Pintoaraber
 Hoppe
 17 år 
 148 cm
 Broget
Super lækker og ridelig pony med masser af personlighed, en feminin udstråling og gangarter i top, en meget taktfast pony med en god bæring og fremaddrift.

Bandit Queen er en rigtig lækker pony at omgåes, hun har absolut ingen unoder, og kan rides af alle og forsøger altid at opfylde sin rytters krav uden at 'svare igen' eller blive dum og tvær.

Ville være en oplagt pony til den øvede rytter der snarest muligt ønsker at vise sig på stævnebanen på en rutineret pony der altid bliver lagt mærke til, eller den yngre rytter der ønsker en reel førstegangspony at lære og udvikle sig på.

På nuværende tidspunkt går Bandit Queen alle LA klasser, og er en dejlig rutineret pony at have med i byen, meget eksemplarisk både at køre med og at ride på, hidser sig aldrig op og kigger sjældent. Det sidste års tid har vi dog startet LA heste klasser, da jeg er for gammel til at starte ponyklasser.

Bandit Queen er kåret to gange i Dansk Pinto Forbund og har begge gange opnået guldmedalje hvilket også gør hende til et oplagt emne indenfor avl hvis det er det man ønsker, hun har tidligere fået to føl uden prolemer eller komplikationer.
Ved sidste kåring blev følgende karakterer givet: 171618 1718 - Guld


Bandit Queen minder af udseende om en araber, altså er hun en meget spinkel og ædel pony der ikke har et typisk pinto look, men et meget karakteristisk araber udtryk, hun er dog en del bedre gående end araberen typisk er. Hun har et meget omgængeligt temperament uden at være kedelig eller doven - rigtig smuk pony der skal opleves!
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 144707
F: El Kadjour OX
DE308082146992
M: Indiana
DE310100086099
MF: Painted Diamond
DE363630014495
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 20 maj 2012 kl. 09:15, og har været vist 4454 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider