Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bambi

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 22 år 
 140 cm
 Gul
Hej! Mit navn er Bambi og jeg er en dejlig allround pony. Jeg skal sælges grundet min rytter er blevet for langbenet og skal have en ny hest/pony.

Jeg vil starte med at fortælle lidt om min springning.

Til træning går jeg LB**- LA*. Jeg er 100% stabil og kan springes af alle. Rutinerede som urutinerede. Jeg for springundervisning 1 gang i ugen og har sprunget i lidt mere end 2 år. Når jeg ikke springer på rideskolen springer jeg en masse derhjemme. Træstubbe, over åer, små "bakker" og meget meget mere! Jeg springer over alt du ber' mig om, til en vis højde/bredde. Jeg har sprunget 120 cm med rytter på, og da jeg ikke har løssprunget så meget har jeg kun sprunget 110 cm uden rytter, dog i trav ;)

Så lidt om min dressur.

I dressur har jeg kun startet til og med LC2 da det ikke intereserer min rytter. Jeg kan lave schenkelvigninger både i skridt og trav, til begge sider. Changementer øver jeg på, hvilket går godt. Jeg også lave anspring fra parade. 15 m volter i galop, osv.

Lidt om alt det andet jeg har lavet.

Jeg har gået/går Mounted Games, Ponygames, Stafetspring, Hubertusjagt og en helt masse skovture og hyggeture.

Jeg har gået ponygames i ca. 4-5 år. Har placeringer fra 1.plads-4-5.pladser. Jeg har gået både A B og C klasser i de år jeg har redet ponygames. I 2009 var jeg bl.a. med til landsfinalerne i B.klassen, og i 2008 blev jeg sydjysk mester.

Mounted Games. Jeg har også redet MG i mange år og har deltaget i en masser stæver i Tyskland, både individuelt, par og hold. Hun har bl.a. deltaget i DM for par på Roskilde dyreskue, hvor de fik en 2.plads.

Stafetspring er noget nyt jeg er begyndt på sammen med 2 andre ponyer. Har dog redet lidt før, i efteråret 2011. Lige nu er vi i gang med kvalifikationer til landsfinalerne på Vilhelmsborg 2013. Vi vandt den første kval. og skal nu til 2 mere.

Jeg har kun deltaget i én hubertusjagt 2011 hvor jeg fik en førsteplads. Det var super sjovt og jeg elskede den lange tur i skoven og en masse springning.

Prisidé: 15.000 kr.- (Dog til forhandling ved retter køber)

For mere information: 2726xxxx
Eller skriv til min ejer her på HN.

Hendes HG (som hun er dagligt aktiv på): http://www.hestegalleri.dk/galleri/162366-anden_saerlig_race_bambi_fjolsen___bestfriends
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333199809760
F: Ukendt
Araber
M: Ukendt
Pony blandning
MF: Ukendt
Araber
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 maj 2014 kl. 18:03, og har været vist 151 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider