Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjørndal's Artist

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 New Forest  
 Vallak
 19 år 
 140 cm
 Brun
Det er med stor sorg i hjertet at jeg har valgt at sætte min fantastiske pony, og trofaste ven i nu 6 år, tilsalg.

Bjørndal´s Artist er den mest fantastisk pony man kan finde. Han vil gøre alt for sin rytter og prøver altid det bedste han kan, for at tilfredstille en.

Artist er en 2´er pony på maksmålet. Han er færdigmålt hos DRF til 141cm i stg. med sko. Han er en vallak på 11 år, i år.

Artist er super sød på staldgangen og ligeledes på folden og i boksen. Han er nem at trække med, står pænt på staldgangen og er stort set aldrig sur.
Han er fantastisk på tur. Han kigger aldrig på noget, og er komplet trafiksikker. Han siger intet til hverken lastbiler, traktorer mm.
Super sød til stævner, hvor han heller ikke kigger. Han elsker at vise sig frem på stævne banerne, og han har altid været et hit hos dommerne ;)

Jeg fik Artist da jeg var 10 år, og der kunne han intet. Han har ført mig fra ingenting til PRI på c-plan, og sammen har vi lært utroligt meget.
Artist kan alle ponyøvelser, dog mangler traverserne lidt finpudsning endnu. Han er super øvelsesstærk og utrolig let at få til tingene. Går fint og stabilt med hovedet og har tre super gode gangarter. Han laver fantastiske øgninger, hvor vi altid har scoret høje point til stævnerne for dem.
Artist kan ligeledes gå piaff og passage :)

Artist har gået alt fra LC til PRI på både D og C plan. Han har fået super gode procenter, over 70% i stort set alle LA klasserne.
Han har gået FM i pony dressur for både hold og individuelt, hvor han blev nr. 3 i indiv. for kat. 2 ponyer, og nr. 3 til hold FM.

Artist er en stjerne til spring, og springer med stort overskud og mod. Han springer stort set alt. Har gået til springundervisning og sprunget nogen små springstævner. Han springpotentiale er langt fra udnyttet pga. rytterens manglende interesse.
Han sælges dog kun som dressurpony.

Artist vil være den perfekte lærepony til den lille dygtige og ambitiøse ponyrytter. Som forældre kan man trygt lade sit barn ride tur osv på ham alene, Artist er ikke afhængig af at der skal være andre heste med. Han hygger sig med sin ejer, han er bund ærlig og har aldrig smidt nogen af.
Han har et hjerte af guld, og bedre pony findes ikke.

Vi ønsker ikke nødvendigvis at sælge Artist til en rytter der ønsker at ride stævner hver weekend, men til en rytter der gerne vil dygtiggøre sig sammen med jordens dejligste pony :)
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 144585
F: Park´s Tambour
New Forest
M: Cille Theresa
New Forest
MF: Horsemosens Sandro
New Forest
Dressur: S-klasser
Spring: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 april 2013 kl. 13:48, og har været vist 3803 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider