Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svanholms Caia

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 160 cm
 Brun
Hej allesammen og velkommen til min side, hvor jeg vil fortælle lidt om mig selv.

Som i nok har gættet hedder jeg Caia, mit fulde navn er Svanholms Caia (fancy fancy), jeg kom til verden søndag d. 17 juni 2007, hvilket er endt ud i at jeg på nuværende tidspunkt er 6 år gammel, men nu siger DRF jo godt nok at min fødselsdag er flyttet til 1. januar, hvilket absolut ikke giver mening i mit hoved, sådan at gøre mig et halvt år ældre end jeg egentligt er. Jeg synes nemlig slet ikke at jeg er klar til at blive 7 år her til nytår!

Min ejer hedder Karina Blæsbjerg, og hun er rigtigt dejlig, og vi har fået et super godt samarbejde, efter hun har lært hvordan jeg vil have tingene, for jeg vil nemlig selv bestemme det hele, det er hun dog ikke altid 100 % enig i, så jeg må vel gå lidt på kompromis engang imellem.
Det er især på striglepladserne, vi ikke er enige, jeg kan virkeligt ikke se hvorfor jeg skal stå der så længe, og tit alene (altså jo Karina er der, men hun tæller jo ikke som en hest, vel?!), så jeg prøver at skrabe lidt i jorden, for at skal ske noget, men så får jeg at vide at jeg ikke må, det gør det dog bare endnu sjovere, for så bliver hun helt vildt sur, og kan slet ikke koncentrere sig om at muge ud, eller gøre tingene klar til når vi skal ride (i skulle se hende i hovedet, når jeg driller )

Men når vi så er ude og ride (eller inde er det jo sådan set!), ved jeg godt at der skal arbejdes for maden, og så tager jeg mig lidt sammen, nogen gange mere end andre, men for det meste er jeg altså vildt go', selvom jeg andre gange altså ikke lige er i humør til det kedelige dressur, så jeg lader som om jeg er bange for hjørnerne og porten (HEHE) men man er jo nødt til at gøre noget for at underholde sig selv, når nu man ikke må lave bukkespring og lege.
Men når hun så en gang eller to i ugen er så sød at sætte spring ind i ridehallen vågner jeg op, og så bliver vi altså lidt uenige, for Karina mener at man skal pænt, stille og roligt rundt, men der er altså noget hun HELT har misforstået!!! Det skal gå stærkt, bare stærkt! -og intet mindre!! Altså vi rider vel for at vinde, ikk? Og så må man jo være rap på fusserne.. Hun er en værre kylling, hende Karina! Hun vil helst ikke springe ret højt, men jeg kan jo sagtens, så jeg forstår simpelthen ikke hvorfor vi kun skal springe 90 cm til stævnerne?! -Nu har jeg endeligt fået hende overtalt til at springe 100 cm derhjemme, så er der vel ikke så langt tid til vi skal starte Lc? -Jubiii!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333DW0707779
F:   Link
DVE 497
(DV DK)
M: Lobell
9303030
(LU DK)
MF:
TAF 7503
(TR DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 21 november 2013 kl. 22:06, og har været vist 143 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider