;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lotus

 Holstener  
 Hoppe
 19 år 
 170 cm
 Brun
Lotus er en dejlig hoppe på 11 år, som elsker at arbejde!! Hun er ikke varm i hovedet, men elsker blot at bruge sin krop :-)
Hun er ummidelbart mest til dressur, men hun nyder også at springe. Derudover er hun usædvanligt klog, og man får hurtigt en meget tæt kontakt med hende.
 
 
 
 

[Part] Seriøs voksen dressur/allround-rytter søges

Jeg søger en seriøs og erfaren voksen dressur(allround) rytter til at hjælpe med min arbejdslystne og følsomme holstenerhoppe. Men al hjælp er kærkommen, så er du til arbejde fra jorden og hygge er dette også i orden :-)

Lotus er en dejlig hoppe på 12 år, som elsker at arbejde!! Hun er ikke varm i hovedet, men elsker blot at bruge sin krop :-)
Hun er ummidelbart mest til dressur, men hun nyder også at springe. Derudover er hun usædvanligt klog, og man får hurtigt en meget tæt kontakt med hende.

Hun blev først tilredet som 8-årig, og har været igennem en længere sygdomsperiode, så hun er langt fra alderssvarende uddannet. Til gengæld er hun en meget motiveret hest, der elsker at arbejde, og at være i selskab med mennesker. Hun kan sin grundridning, (mangler dog noget rutine og balance i galoppen), så hun er lige til at gå til :-)
Hun er en muskoløs og velrejst hest, der ligger let for hånden, så i bund og grund en dejlig dressurhest med det rette temperament (i mine øjne ihvertfald) :-)
Hun har dog brug for en erfaren rytter til at vise hende vejen.

Hun står pt opstaldet lige udenfor Nyborg, men hvis vi finder den rette part vil vi flytte til Hesselager/Vormark, hvor der er bedre faciliteter bla. ridehus.

Planen er at nå så langt som overhovedet muligt, men da jeg også har familie og arbejde, har jeg brug for hjælp til at nå dertil. Du må derfor passe/ride stort set så meget du lyster (jeg vil dog også gerne ha en tur i ny og næ) :-)

Hvilken rytter søger jeg?:
Voksen (eller tæt på) og hvis du vil ride skal du også ha en god portion erfaring
Helst LA-niv i dressur, men også med lyst til hygge :-)
Vil modtage undervisning
Er tålmodig og rolig af natur, men kan også sige "fra"
Er engageret, stabil og ærlig
Ikke nervøst anlagt....!

Andre vilkår:
Prisen taler vi om, afhænger af antal dage, undervisning mm., men det vil komme til at koste lidt...
Jeg går ind for frihed under ansvar, og håber at vi kan fungere som samarbejdspartnere, hvor vi kan hjælpe og supplere hinanden :-)

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og fortæl gerne så meget som muligt om dig selv! (hvilken hest du søger, din erfaring med heste, hvad du laver til daglig osv).

Signe
 
 
ID: HST 143144
F: Loudini
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 31 juli 2014 kl. 20:59, og har været vist 5310 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider