Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fredens Banditta

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 140 cm
 Palomino
Fredens Banditta er en smuk 2'er hoppe på 140 i stang med potentiale, personlighed, og udstråling ud over det sædvanlige. En pony der med sine 11 år har den perfekte alder!
Hun har 3 gode og rummelige gangarter langt over middel. (minder mere om en 1'er i bevægelse end en 2'er.) Hun er samarbejdsvillig under rytter og har kapacitet til at nå hele vejen.

Banditta er i fuld gang med P klasserne til distrikt og landsstævner, hvor der ses stor og meget positiv udvikling fra stævne til stævne!! Hun har udviklet sig fra LC-klasser til B-pony i LA6 med 67,6% på 2 ½ mdr. med hendes nye og ret "grønne" rytter.
Banditta aflagde i 2013 en fabelagtig ride prøve indenfor DSP. Hun opnåede 8,5 i skridt, 9 i trav, 9,5 i galop og 10 i kapacitet samt blev dagens hoppe. Det var samtidig første gang, DSP oplevede at fremmedrytteren gav et 10 tal i kapacitet!!
Ydermere blev Banditta sølvmedaljehoppe til eliteskuet med 9 i helhed!

Banditta knytter sig meget til sin rytter, og er nem og rigtig sød på stald og i fold. Hun er stævnevant, trailervant og trafiksikker og har deltaget i diverse heste arrangementer bla. Store Hestedag og Ridelejr, polygames osv. Hun elsker at blive redet på tur/skov og er vant til MEGET foldtid, både på alenefold og sammen med andre.

Banditta har et uudnyttet spring potentiale, som hun med sikkerhed vil nyde at få brugt. Hun bliver sprunget 1 gang om ugen og flyver med lethed over alle spring, Derudover er har hun også prøvet kræfter med distanceridning, hvor 27 km er gennemført.

Hun er passet med dyrlæge, kiropraktor, tandlæge og smed.
Der foreligger en ren røntgen af ben, nakke, hals og ryg fra maj 2015.

Banditta er med sikkerhed en pony der vækker opmærksomhed på stævnepladserne, alene på grund af hendes fantastiske farve. Vi har endnu ikke mødt nogen dommere der ikke var vilde med hende - og alle har skrevet fine kommentar på kritikkerne, om at de glæder sig til at se mere til hende i fremtiden.

Kontakt evt. Træner Anja Moa 26-74-99-96
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333SP0406457
F:   Link
SPH 128
(SP DK)
M: Låddenhøjs Gipsy   Link
SDH 203
(SP DK)
MF:   Link
DE363630013682
(ZP DEU)
Dressur: S-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 01 august 2015 kl. 09:37, og har været vist 1179 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider