Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Space Jumper

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 142 cm
 Mørkebrun
Min dejlige hest Space, søger en sød, ansvarsfuld og dygtig pige, der har tid til at nusse og ride. Han er kun 142 cm. men han er meget muskuløs.

Han kan gå LA klasser, hvis rytteren er dygtig og gider at ligge noget arbejde i det. Jeg har selv startet LA1 og LA2 og fået over 60%*. Men det betyder ikke at pigen skal kunne ride LA. Space har gået rideskole og er derfor enormt god til at lære fra sig og er en perfekt startpony. Han giver derfor også god modstand og udfordring i den daglige ridning.
Han kan øvelser som schenkelvigning i trav, galop. Versader i trav/galop osv. Men man skal arbejde for det. Han er ikke en hest der bare går uden rytteren selv yder.
Før han gik rideskole, har han sprunget høje klasser hos hans gamle ejere. Han har sprunget op til 140 cm. på enkelte spring og kan selv tælle op til springene.

*Billederne er taget fra sidst vi red stævne.

OBS! Der vil kun være mulighed for at springe ham fast hvis du har erfaring på det område!

Jeg er selv en pige på 20 år og elsker min hest overalt på hele jorden. Jeg rider ikke selv stævne lige pt, da jeg har travlt med min uddannelse og derfor har brug for en part til at hjælpe med ridningen.

Space har brug for en fast men kærlig hånd. Han bliver 21 år her i foråret, men opfører sig som en på 7 og få gange en på 5. Han er super sød i trafikken og på tur, selv når der er politi og brændebiler med udrykning og blink, han kigger kun og går videre.

Om vinteren kan han godt være meget frisk og derfor skal man helst være rutineret, men det er ikke sådan at han kaster nogen af.
Han står på amager i Tømmerup.
spørg gerne til mere information, hvis du er interesseret.

REGLER:
Jeg giver meget frie tøjler. Du må stort set gøre, hvad du vil med ham, den dag du har ham. Så længe du overholder de enkelte aftaler vi muligvis laver.

Der vil være muglighed for undervisning i dressur og alle de stævner du har lyst til. (også selvom det ikke lander på din dag, det kan vi sagtens finde ud af)
Turer gør du også bare som det passer dig. så længe du ikke galopere når jorden er for hård. dvs. når det er frost og sne.
Ellers er han faktisk din egen den dag du har ham.

PRIS:
1 gang om ugen for 400 kr.
2 gange om ugen for 800 kr.

Jeg har brug for en part, der kan starte hurtigst muligt. Det er 1-2 dage om ugen, jeg står og har brug for hjælp til, det vil være i hverdagene, men vi kan evt bytte engang imellem. De daglige pligter er udmugning af de lorte, han har lagt natten over, give ham frokost og ride. Om vinteren skal han også have vand, da vandet fryser. Jeg går ikke så meget op i alder, bare du passer ham og holder af ham, som var han din egen.
 
 
 
 

[Part] PART TIL STOR PONY SØGES!

Rytter skal være erfaren, og kunne sin grundridning. Skal kunne sætte ham på plads, ikke være bange og have tillid til hesten. Du skal bare være glad for at ride, lære nye ting og være glad for lidt udfordringer.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 141323
Dressur: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 februar 2019 kl. 19:17, og har været vist 7634 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider