Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rubinstein

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 18 år 
 165 cm
 Rød
Grundet tidsmangel, da jeg er begyndt på uddannelse, og af økonomiske årsager, bliver jeg desværre nødt til at sælge min dressur hest Rubi. Han er en virkelig smuk hest og en sand charmetrold. Han har aldrig været syg i de 3 år vi har haft ham. Han er passet med kiropraktor og fysioterapeut
Når man får et samarbejde med ham under ridning kan han komme rigtig langt indenfor dressuren, da han har både gangen og udstrålingen med sig. Han kan alle øvelser til MB klasserne, dog mangler der lidt rutine i changementerne. Han bliver redet med kandar 2-4 gange om ugen.
Han har elsker at springe, men han er ikke blevet sprunget særlig meget .

Han har startet til og med LA2 til C-stævner og har aldrig redet til under 60 %. Her har han blandt andet vundet en LA2 til et klubstævne med 67,59 %. Til et uofficielt stævne er han startet i en MB0 og MB1, som han red igennem til ca. 60 %. Han har uden tvivl gang og kapacitet til at komme videre. Grunden til han ikke har været startet særlig meget, er at jeg ikke har haft transportmuligheder, og derfor ikke har kunne kommet af sted.
Han tilpasser sig hurtigt et nyt sted, og er rolig, men opmærksom, nye steder. Der har derfor aldrig været problemer med stævner.

Han har været lånt ud den sidste måneds tid, men da dette ikke fungerede skal jeg nu finde en anden løsning, som enten er udlån eller salg. Denne gang søger jeg en bedre rytter, der har erfaring med MB klasser, hvis det skal være udlån!

Lige nu står han i Holdbæk og så snart vi får ham tilbage. Her kommer han til at stå omkring Nærum.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200305441
F:
DVE 551
(DV DK)
M: Visage
RDS 12355
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 09 oktober 2013 kl. 11:28, og har været vist 10596 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider