Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Era Secret Dream

Billede
Billede
Billede
Video

 Hannoveraner  
 Hoppe
 15 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Secret er en hoppe med et fantastisk temperament, en kæmpe ridelighed samt tre særdeles gode gangarter.
Hun blev ifolet 2010 med Belissimo M. og har i april fået et smukt, korrekt og velgående hoppeføl, som til kåring fik en flot udtalelse, blandt andet sagde dommerne at føllet var som snydt ud af næsen på sin far.
Secret fik også en flot udtalelse og blev kåret i hovedstambogen.
Secret er ud af en spændende afstamning med Sandro hit blod på far siden samt en meget anerkendt tysk hoppe stamme som har lavet avls godkendte hingste, desuden er føl efter Secrets mor efterspurgte og solgt til hele verden.
Secret er blevet redet sporadisk, men hun er en hest man bare sætter sig op på og så går hun frem med en god energi og gør hvad hun bliver bedt om samt går til bidet og ligger let i hånden. Vi har selv tilredet hende, og hun har aldrig lavet et bukspring eller stejlet, hun er ualmindelig rar og super stabil, hvorfor hun sagtens kan rides af en knap så rutineret rytter, hendes alder til trods. Hun kan også være en spændende hest for den rutinerede rytter, da hun bestemt har kapacitet inden for sporten, samt man er garanteret en god ridetur på hende hver gang.
Hun vil være en super ridehest, pga. hendes enorme ridelighed og kapacitet, men også en super avls hoppe da hun, uover en fantastisk afstamning, kom i fol ved første forsøg med insemnering, der har så absolut ingen komplikationer under drægtigheden eller under folingen, hvilket hun har klaret selv, hun passer føllet rigtig godt, men har stadig ladet os komme til fra dag 1, desuden er føllet stort, og det forventes at blive omkring 1,66, hingsten til føllet er 1,67- derfor lader det til at secrets størrelse ikke påvirker hendes afkom, der er heller ingen grund til hendes højde, da alle i hendes afstamning ligger over 1,64.
Hun har også været på tur, og tager det med ophøjet ro.


Til info kan nævnes at rytter på billedet er 190 cm. høj.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: DE431310340606
F:
DVH 995
(DV DK)
M: Maigloeckchen
DE331314604095
(HN DEU)
MF:
DE304040077178
(VZ DEU)
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 21 september 2011 kl. 13:27, og har været vist 4030 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider