Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 19 år 
 155 cm
 Rød
Lady er en blandingsrace (Araber/?), fra 1998. Hun er en livlig hest, med en helt særlig gnist (hverken vild eller problematisk under rytter). Hun er 1,55 i stang.

Lady er indsprunget, og man kan mærke at hun syntes det er sjovt at springe. Hun har et stort gåpåmod. Jeg har været på kursus i military på hende, og her viste hun stor lyst, og gåpåmod - og vi klarede os i det hele taget rigtig godt.

Lady har været brugt en del til let-dressur (ikke her mine evner som rytter er størst), men har potentiale til mere avancerede øvelser med den rette rytter. Dog vil Lady formentlig aldrig blive stævnehest indenfor dette felt, da hun er headshaker. Det er kun under dressuren dette mærkes. Hun er undersøgt af en dyrelæge, og det menes ganske enkelt at være et tegn på kedsomhed i dressuren - det kan være en rytter med større kompetencer og lyst inden for dette felt, end det jeg kan give, kan udfordre hende tilstrækkeligt til at det også stopper her.

Lady er flittigt blevet brugt til tur. Hun er trafiksikker, og i det hele taget rigtig nem at ride tur på. Hun ville være en super distancehest. Hun kan sagtens gå på tur alene uden øvrige heste.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138839
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 17 december 2013 kl. 21:06, og har været vist 1198 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider