Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Little Spoooky :-)

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 7 år 
 140 cm
 Cremello
Spoooky er en lystig WPBR med et optimistisk sind; han er nysgerrig og kontaktsøgende og ikke lige sådan at slå ud af kurs. Virkelig en lille charmør ;-)

Han har super fine gangarter, hvoraf især traven bør fremhæves. Hans skridt tegner og også rigtigt godt. Jeg forestiller mig en fremtid for ham som smart ridepony hos en sød pige/familie. Han er sød og rar at håndtere og vil på nuværende tidspunkt efter min vurdering eksempelvis sagtens kunne trækkes af børn :-)

Han forventes mest sandsynligt at blive II'er, da han knap 1 år gammel blev målt til 121 cm.

Gentest har bekræftet at hans grundfarve er rød og at han altså dermed er cremello. Han har aftegn også, omend de er svære at se nu.

Mor:
Virkelig dejlig palominohoppe kåret i PSA med 8 i helhed. Hendes far er Elitehingst og ligeledes har hendes mor bidraget med adskillige betydningsfulde afkom til palominoavlen i Danmark. Sonora selv har også avlet rigtigt godt og er bl.a. mor til BEDSTE PALOMINOHOPPE i PSA i 2009 og Sonorous Echo (han kan ses på min profil).

Far:
En særdeles velbygget og ædel welsh mountainhingst med intet mindre end en spektakulær trav og en sjældent set flot naturlig rejsning af halsen som det på hans første to årgange ser ud til at han giver videre til sit afkom. Han er udstyret med en kæmpe personlighed!

Spoooky har haft fri adgang til motion lige fra han blev født, og han er fodret med wrap ad libitum + tilpas med tilskud. Han er vant til såvel stor som lille flok (har selv gået som hingst sammen med ældre hingste t.o.m. det år han blev 3). Han er passet med smed, ormekure, vaccinationer... Kan stå bundet, strigles, vaskes osv. Påbegyndt tilridning, har haft rytter på. Han er kastreret i efteråret 2014, dette foregik liggende og uden komplikationer hverken under indgrebet eller efterfølgende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333WE1103968
F:   Link
DE456370247008
(WA DEU)
M: Stargold´s Sonora   Link
9903057
(PA DK)
MF:
PAH 23
(PA DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 04 februar 2016 kl. 14:43, og har været vist 12386 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider