Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Haymos Cherie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 22 år 
 136 cm
 Lys skimmel
Cherie er min lille elskede pony som jeg har haft siden hun blev født. Hun betyder noget helt specielt for mig. Jeg bruger hende bare som hygge pony, da mine ponyår for længst er forbi. Hun viser stort talent for springning, men jeg har aldig rigtig fået udnyttet det. Vi har en enkelt gang startet springstævne - mod hest! - hvor vi vandt :) På springbanen er cherie ivrig og hurtig. Hun springer snildt en LB med rytteren som kan styre hendes iver. Hun trækker meget på springene og er svær at køre træt.
I dressuren har hun fine gangarter hvor især galoppen skal fremhæves. Hun er nok kun på LC niveau, men har helt sikkert talent for mere med den rette rytter.
Cherie har aldrig forsøgt at smide sin rytter af. Hun har aldrig stejlet og hvis hun bukker en meget sjælden gang er det kun små glædesbuk :)
Hun går nemt på skovtur alene og er meget sikker. Hvis hun bliver forskrækket laver hun kun et lille hop og så er hun rolig igen. Hun er trafiksikker både overfor store lastbiler, traktorer osv. Hendes eneste skræk i naturen er køer ;)
Cherie er en rigtig charmebombe. Hun er skøn med en kæmpe personlighed - til tider lidt fræk, men på ingen måde på en farlig måde.

Hun er en rigtig pony med gåpåmod :)

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: WC 83
208333199904873
9904873
F:
9602464
(WD DK)
M: Valhallas Bolero
WC 58
(WC DK)
MF:
WCH 1
(WC DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 30 september 2012 kl. 11:08, og har været vist 1683 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider