Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gkv´s Rumba

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 17 år 
 160 cm
 Dun
Han er en super smuk og lækker gadedreng man virkelig ligger mærke til.

Han er redet i både western og dressur, hvoraf det sidstenævnte har været i fokus noget tid.
Han har hos tidligere ejer været redet op til de små LA-klasser, men her har han bare været byens smukkeste hyggemule hvor jeg primært har brugt ham til tur og hyggespring.

Han er meget lærenem og forsøger at yde sit bedste hver gang.

Han er veltrænet i horseman ship, og lystre utrolig godt for lette signaler og korpssprog.
Han følger glædeligt med rundt på ridebanen også selvom jeg mosler med bomme og spring. Hopper jeg over springet, følger han gerne med over.

Han er samtidig en enorm kælepot og kommer hver gang, han kan se mig på folden. Han elsker at lege med de andre og er noget af en gadedreng hvad dette angår. Men han er på ingen måde strid ved de andre. Han er den kærligeste flokleder jeg har mødt. Han leder sin flok stille og venligt. Er de andre fjollede, har de i Rumba en sjov kammerat.

Rumba danner gerne enkelte stærke venskaber i flokken, men kan gå med dem alle.

Han er trailervant og super nem at køre med også efter lang pause.

Rumba er en hest som skal bruges, og bruges ofte. Noget jeg må erkende, jeg ikke lever op til og kan tilfredsstille. Han er sådan lidt en enten eller hest. Han er sød at ride når han holdes i gang, men bliver "dum" af at stå for længe (bliver i så fald lettere nervøs når vi rider ud alene, ser flere spøgelser og så i så fald skal han holdes beskæftiget med side bevægelser og mental arbejde, han kan dog stadig rides ud alene, men, kræver rutineret rytter).

Rumba er mit hjertebarn og min hjertesag, men mit liv har ændret sig så meget, at jeg har indset, der er mere i livet for Rumba end jeg kan tilbydehaster Han sælges kun til godt hjem og rutineret rytter, og salget på ingen måde.

Rumba står i løsdrift hos mig, og stortrives med dette. Jeg har tidligere haft ham på boks, som han har holdt ren og pæn, men jeg bilder mig selv ind at han trives bedst i løsdrift.
Rumba sætter let vinterpels, som han fint holder varmen i. Den er super nem at holde fin, og han har ikke behøvet hverken dækkener eller klipning.

Rumba har ar på benene, et efter at have været i hegnet som føl (forben) og et efter en skade han pådrog sig for flere år siden (bagben). Sidst nævnte gør han ikke er så glad for gamacher, men han har ellers ingen mén og jeg tager ingen særlige hensyn (hvilket han heller ikke behøver ifølge dyrlægen, der har syet ham) til ham udover gamacher med omtanke.

Rumba er ikke en begynderhest, men en super hest til fast, rutineret rytter som ønsker en gudesmuk arbejdsvillig og kærlig hest.

Facebook:
?#?GuldhestenRumba?
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333200407414
F:
OX+ 2026
M: Breakdance
9808585
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 30 marts 2016 kl. 23:57, og har været vist 1354 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider