Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Smalagergård´s Prins

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Vallak
 13 år 
 118 cm
 Rød
Uf, så er tiden kommet, hvor vores lille hjemmealvede pony skal videre, gerne til en lille rytter som vil arbejde videre med dressuren, da det viser sig, han har potentiale for det. Dette er dog ikke et must!. Vigtigst af alt er en rytter, som har fuld forældreopbakning, der vil behandle ham godt og se hans 3`er ponyfrækhed som en charme. :-) Han bliver kun solgt til et sted hvor der er masser af foldtid.

Prins er tilredet af lille voksen rytter som 4 års, og efterfølgende har vi arbejdet meget med dressuren hos dygtige underviser Ditte Frisberg, hvor de er kommet langt takket være undervisning en gang om ugen de sidste 2 år.

Prins har siden ganske lille været i hænder og har været med til diverse arrangementer. På Store heste dag blev han mønstret og deltog i agility både som hingst og vallak (2 og 3 års). Efter tilridning har han deltaget ved ponygames, til byfest og som trækt-tur-pony ved skolearragementer. Som 5 års har han deltaget i landsfinalerne på Wilhelmsborg i Trec. Derudover er der med jævne mellemrum leget med jordarbejde.

Dressur: Pt er der opstartet i LB på C-plan og LA på D-plan.

Spring: Prins springer jævnligt som afveksling til dressuren, MEN han viser IKKE den store lyst/tænding for springning.

Vogn: Han er som 4 års kørt til for vogn uden problemer, det har ikke været brugt meget, så der skal man forvente en genopfriskning.

Terræn: Han kan rides på tur alene og er ganske traffiksikker. Han er IKKE bange for lastbiler, busser mm., men er selvfølgelig lidt mere vågen, når han rides ud alene. I flok går han gerne forrest og ser kun sjældent farlige ting. Han løber ALDRIG.

Han er selvfølgelig passet med ALT som korret fodring fra helt lille, massage, kiropraktor, smed og tænder. Han er handelsundersøgt og fuldt forsikret uden anmærkninger i Kongeriget Danmark. Forsikringen kan overtages.

Prins synes ikke om at blive badet, men er blevet det mange gange alligevel. Det er intet problem at vaske hale og ben. Han er de sidste par år blevet klippet, hvilket han bestemt heller ikke bryder sig om. Men han er blevet klippet alligevel med hjælp af en lille snaps. ;-)

KUN SERIØSE HENVENDELSER, TAK!

Links:
Mie Jensen og Smalagergårds Prins:
https://www.facebook.com/pages/Mie-Jensen-og-Smalagerg%C3%A5rds-Prins/664250950309067?fref=ts

Ditte Frisberg (dressur underviser):
www.frisbjerg.com
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333200806506
F:
CH 94
M: Mischa
9809139
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 juli 2015 kl. 12:15, og har været vist 4476 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider