;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shonka

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 12 år 
 150 cm
 Broget
shonka købte jeg da hun kun var 8 måneder gammel...
Jeg har altid drømt om at få en pinto med to blå øjne men "desværre er det altid endt med en anden farve hest" men så havde besluttet mig for at jeg skulle ud og havde mig en ny hest der skulle være min nye ride hest, nu når cosmo ikke kunne klare så meget bane ridning mere, så jeg sad og kikket på nettet i lang tid og lige pluslig var der et lille føl tilsalg som så præsis sådan ud som den hest jeg havde drømt om siden jeg var lille og så sådan ud som jeg altid havde farvet og tegnet mine tegninger af heste, jeg viste bare at den hest måttet jeg bare ud og se. så jeg fik kæresten med ned og kikke på hende og bom jeg var ramt! ikke nok med hun så ud som drøme hesten men hendes sind og personlighed var også bare perfekt så mig og kæresten blev hurtigt enig om hende skulle det bare være selv om jeg så ikke ville få min nye ride, det vil hun først blive om mange år, men jeg ville nok fortryde endeligt meget hvis jeg ikke købte hende, nu når hun både var drøme hesten af uddsendet men også hendes rolige sind var en drøm, så vi købte hende og på trods af hun ikke havde været meget i hænder så var hun bare lige til at trække i traileren og køre afsted med,
vi landet så i stalden og fik lukket hende ud til de andre og det gik legene let hun ind ordne sig bare i flokken så hun fik ikke så meget som en skæme.
tiden gik og jeg fik trænet med hende så hun kunne stå bundet og blive rørt over det hele, det gik også legene let da hun bare nød opmærksomheden og når man så går tur med hende tager hun også bare alt ting i stiv arm og er der et eller andet hun ikke lige har set føre stopper hun lige op og kikke lidt på det og evt snuser til det, hun har ALDRIG bare sprunget af sted eller flygte fra noget som hun synes så farligt ud. så shonka hun har bare det perfekte sind vi har været nede ved en bus trafikplads og det var hun lige glad med bare hun blev ros og fik en god bid så kunne de busser drone forbi lige så tosset de ville.
men ikke nok med at shonka, har hoved og hjerte på det rette sted så har hun også et super helbred, hun har aldrig været syg 7,9,13 banke under bordet,
vi har desværre ikke oplevet så meget sammen endnu men det skal nok komme for hun er jo ikke mere end 3år og næste år skal hun så tilrides hvilket jeg glæder mig helt vildt til og jeg tror hun bliver dejlig nem at tilride og en super god ride hest:)
 
 
 
 

[Part] part søges 3 gange om ugen

hej jeg søger en part på min super skønne pinto hoppe hun er 4 år og ca 155 istg. hun blevet starte med blevet tilredet i foråret men har lige haft sommer ferie og skal nu i gang igen, men jeg har desværre ikke selv kræfter til at ride hende endnu (da jeg kæmper lidt med mit helbred) og hende som har redet hende desværre ikke kan ride hende mere da hun startet på nyt job,
shonka kan rides på bane og har været på tur både med andre og alene, hun har taget det hele super cool, hun har et godt sind, hoved, hjerte på rette sted. hun mangler en part der har lyst til at være sammen med hende og lære lidt fra sig.

hun står et hyggeligt sted med ride bane på stedet også skulle der ligge ridehus ikke langt der fra og skoven skulle heller ikke lige der langt der fra (jeg har lige fået dem opstaldet det nye sted så jeg kender ikke området helt så godt endnu, men der er andre på stedet der kender området meget beder ;) )

men skriv til mig hvis det lyder som noget for dig eller der er mere du vil vide.
du skal helst være min 18år pris for 3 gange om ugen 500 kr om måneden
 
 

[Bytte] Pinto byttes

Jeg har godt nok haft min tvivl om jeg nu også skal sælge min dejlig pige men jeg må desværre nok se i øjne at min krop (efter langt og hårdt syg forløb) ikke kan klare at ride/uddanne så ung en hest mere.
shonka er en helt fantastisk hest med sind og hjerte på det rette sted, hun er en rigtigt hygge fis som elsker opmærksomhed , hun blevet ryttervant i forårt/sommer men har desværre ikke været ret siden da jeg ikke selv har kunne og desværre ikke har kunne få nogle parter til hende.
hun har været redet i alle gangarter og har været på tur alene og sammen med andre og har bare klaret det hele super flot, hun har ikke haft tabt sin rytter på noget tids punkt. ja hun er alt i alt bare en super dejlig hest man ikke kan andet ind elske.
men som sagt kan jeg ikke selv ride hende da hun går frisk frem men hun stikker ikke af og er til at styre.
hun har aldrig været syg eller halt. hun har igen boks fejl og kommer altid når man kalder på hende når hun er på fold
hun er sød at få i trailer og køre med.
hun har chip og pas, passet med smed

IGEN UDLÅN ELLER AFBETALING EVT BYTTE MED ÆLDRE OG MERE REDET HEST

det er bedst at kontakte mig her eller over sms
ID: HST 135923
F:   -  
Pinto
M:   -  
Pinto
MF:   -  
Pinto
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 oktober 2013 kl. 07:36, og har været vist 1376 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider