Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Alissa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Hoppe
 25 år 
 141 cm
 Rød
Alissa er verdens bedste pony når man lære hende at kende.
Hun er en ældre dame men dette kan bestemt ikke mærkes. Alissa har stået stille de sidste 3 år, da jeg er flyttet fra "reden" og har haft uddannelse, så hun er blevet forsømt en del de sidste par år. Hun elsker at hygge på folden og kommer hen til leddet med det samme man går der ud.
Selvom hun er rundet de 20 år er hun stadig en hoppe med stort H, og hun er da også rød ;) Så hun skal stadig sættes på plads under ridningen og hun har da også sin egen mening om tingene.
Ridningen foregår på fold, i skov og i byen da vi hverken har bane, trailer eller hal, så hun er god i tærren. Hun er stort set trafiksikker, vi har ikke været ude længe nu, så det skal nok lige trænes op igen. Men for 3 år siden kunne der komme biler, traktorer med læs og store landbrugsmaskiner uden hun vippede med ørene. Hun har aldrig været meget for lastbiler eller cykler, og bygnings maskiner er ikke hendes kop te, vi har dog aldrig mødt motorcykler.
Alissa er bestemt ikke en begynder pony. Jeg har haft hende med på efterskole da jeg var 14-15 år, og her fik vi forkert undervisning. Hvis hun har været ude hver dag i 1 uge er hun sød som dagen er lang og man kan tage de bedste galopture på hende. Hun kan dog finde på at se spøgelser ved blå blomster og plastikposer. Men hvis hun ikke har været ude i længere tid bliver hun en strigle og bukker, da hun skal finde ud af hvem der bestemmer.
Hun har løssprunget 70 cm i longe, men aldrig startet stævner grundet min alder og vores kampe om hvem der skulle bestemme. Hun er føl kåret i Tyskland med 6 7 7 8 7 7 7.
I stalden og under opsadeling står hun pænt og løfter alle 4 hove på kommando. Hun kan trækkes med tov over halsen og følger pænt med ud. Man kan røre hende alle steder uden hun siger noget til det. Hun er IKKE krybbebider.
På folden er hun et rigtig nussehoved og elsker godt selskab. Hun vil rigtig gerne snakkes med, men kun så længe hun gider.
Hun er bestemt ikke en sandkasse hest. Her kan man virkelig mærke man skal side godt tilbage i sædet og vise hvem der bestemmer ellers ryger man en tur i sandet. Men hvis man rider på bane flere gange om ugen vender hun sig stille til det og finder sig i det til sidst (dette er prøvet).

Hun har ikke stået i en trailer de sidste 7 år. Men inden da gik hun lige op og stod stille under hele køreturen

Har aldrig gået med andet end sveddækken efter ridning i minusgrader. Passet med smed, dyrlæge og tandrapning. Har aldrig haft en sygdag eller været halt.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 134973
F: Mister Mikado   Link
Haflinger
M: Aline   Link
Haflinger
MF: Hofmarschall   Link
Haflinger
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 22 september 2016 kl. 00:34, og har været vist 128 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider